Seuraa meitä:

Kamppailulajit

UFC-pomo Dana White haaveilee uudelle mantereelle esiintymisestä: “Minun on tehtävä tämä”

Dana White puheenjohtaja UFC
AOP

Vapaaottelupromootio UFC on tullut tunnetuksi siitä, että se kiertää ottelutapahtumiensa kanssa pitkin poikin maailmaa. Afrikka on kuitenkin iso maanosa, jossa UFC ei ole vielä tehnyt ensiesiintymistään.

Vapaaottelupromootio UFC:n puheenjohtaja Dana White on kertonut brittimedia The Sunin haastattelussa, että hän haaveilee UFC:n viemisestä Afrikkaan. UFC näkee Afrikan potentiaalisena markkina-alueena.

Afrikkalaiset tähtivapaaottelijat Kamaru Usman, Israel Adesanya ja Francis Ngannou ovat kuuluneet jo pitkään promootion kantaviin voimiin ja kantaneet niin välisarjan, keskisarjan kuin raskaansarjankin mestaruuksia.

White on kovan luokan bisnesmies ja kertoikin UFC:n viemisen Afrikkaan olevan erittäin iso osa hänen UFC:hen liittyvää bucket listiään,

– Se on erittäin realistinen seuraavien viiden vuoden aikana, White kertoi aikeesta viedä promootio ihmiskunnan alkulähteille.

Whiten mukaan Afrikka-suunnitelmat ovat todella korkealla prioriteettilistalla.

– Se on minulle erittäin suuri asia, se on välttämätöntä. Minun on saatava bucket list valmiiksi.

– Se ei ole vain “Voi, haluaisin tehdä sen.” Se on helvetti: “Minun on tehtävä tämä”, White uhosi.

Myös Adesanya jakaa pomonsa näkemykset. Ottelijan mukaan afrikkalaisten mestareiden saavutukset ja vahvat otteet ovat historiallisesti merkittäviä koko mantereelle.

– Se, mitä minä, Kamaru ja Francis teemme juuri nyt, on historiaa. Joten täytyy olla tapa sementoida se meille, kansallemme.

– Minusta tuntuu, että kortin tekeminen mantereella, suurella Afrikan mantereella, olisi se oikea, Adesanya kertoo mielestään oikeasta tavasta juhlistaa saavutuksia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit