Seuraa meitä:

Tennis

Tennistähti pitkälle sairaslomalle – Wimbledon mahdollinen

Daniil Medvedev lyö palloa Pariisissa.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella on pelattu maaliskuussa kaksi Masters-1000 kisaa Yhdysvaltain puolella. Sunnuntaina on luvassa Miamin turnauksen loppuottelu, jossa kohtaavat Espanjan Carlos Alcaraz ja Norjan Casper Ruud. Yhdysvaltain Masters-1000 -turnausten loppuotteluissa ei nähty Venäjän ykköspelaaja Daniil Medvedeviä. Viimein syyt tavallista heikommalle vireelle on löytynyt.

Venäjän ykköspelaaja ja maailmanlistan kärjessäkin käynyt Daniil Medvedev joutuu pienelle pelitauolle. Medvedev on oman tiedotuksen mukaan käynyt pienessä tyräleikkauksessa, joka pitää hänet ulkona pelikentiltä mahdollisesti jopa kaksi kuukautta.

Tämä tarkoittaa sitä, että Medvedeviltä jää massakausi pelaamatta ja touko-kesäkuun vaihteessa pelattavat Ranskan Avoimet on kaukainen ajatus. Medvedev ei ole viime vuosina kauheasti massakentillä vakuuttanut, mutta tulevaisuudessa kovista peruslyönneistä tunnettu venäläinen varmasti petraa hitaallakin alustalla. Oletettavasti Medvedev on viimeistään kesäkuussa pelikunnossa jolloin Wimbledoniin valmistava nurmikenttäkausi alkaa.

– Hei kaikki. Viimeiset kuukaudet olen pelannut pienen tyräongelman kanssa. Yhdessä tiimini kanssa päätimme, että hoidetaan tyrä leikkauksen myötä kuntoon. Se pitää minut poissa pelikentiltä kuukaudesta kahteen. Tulen tekemään paljon töitä, jotta pääsen mahdollisimman pian takaisin kentille. Kiitos kaikille kannustuksesta, kertoi Medvedev Twitter-tilillään.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis