Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Epic Gamesin Fortnite-hyväntekeväisyyskampanja keräsi jättimäisen potin Ukrainan sodan uhreille

Epic Games Inc pelitalo USA
AOP

Yhdysvaltalainen Epic Games Inc aloitti maaliskuussa huikean hyväntekeväisyyskampanjan huippusuositun Fortnite-ammuntapelinsä parissa. Tarkoituksena oli kerätä apua Ukrainan sodan uhreille. Tulos ylitti kaikki ennakko-odotukset.

Yhdysvaltalainen Epic Games Inc julkaisi maaliskuussa tiedotteen hyväntekeväisyyskampanjastaan. Mukaan lähti myös yhdysvaltalaisjätti Microsoft Corporationin omistama Xbox-pelikonsoli.

– Epic kohdistaa kaikki Fortnite-tulonsa 20. maaliskuuta 2022-3. huhtikuuta 2022 humanitaariseen apuun Ukrainan sodasta kärsiville ihmisille. Xbox liittyy meihin tässä ponnistelussa ja kohdistaa nettotulonsa Fortnitelle tänä aikana, jotta voimme saada lisää apua Ukrainan kansalle, tiedotteessa kerrottiin.

Tiedotteen mukaan tuki kohdistettaisiin suoraan hädänalaisille tahoille.

– Alla ovat tukemamme humanitaariset avustusjärjestöt. Ne tarjoavat hätäapua, mukaan lukien terveysapua, ruokaa ja puhdasta vettä, välttämättömiä tarvikkeita, oikeusapua ja suojaa. Lisää organisaatioita lisätään tähän luetteloon tulevina viikkoina, tiedote listasi.

Keräyksen loppusumma oli uskomaton, 144 miljoonaa dollaria.

– Keräsimme yhdessä Fortnite-yhteisön ja Xboxin kanssa 144 miljoonaa dollaria Direct Reliefille, UNICEF:lle, Yhdistyneiden kansakuntien YK:n Maailman elintarvikeohjelmalle, YK:n pakolaisasiain päävaltuutetulle ja World Central Kitchenille tukeaksemme heidän humanitaarisia avustustoimiaan Ukrainan sodan uhreille.

Keräyspotti oli ennennäkemättömän suuri. Lukuisia videopelipalkintoja kahminut Fortnite on valtavan menestyksekäs pelisarja ja sen pelaajakanta on yli 100 miljoonaa pelaajaa. Jättipotti oli silti valtaisa saavutus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut