Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookertähdet hurjassa vireessä MM-kisoihin! – Pelaajien mestaruusturnauksen finaali oli hurja trilleri

Neil Robertson ja John Higgins Snooker-ottelussa
AOP

Snookerin MM-kisat käynnistyvät kahden viikon päästä Englannin Sheffieldissä. Huippupelaajien viimeinen turnaus ennen maailmanmestaruuskisoja pidettin Walesissa, kun Cazoon turnaussarja päättyi kahdeksan parhaan pelaajan väliseen turnaukseen. Turnauksen loppuottelussa kohtasivat kokeneet Neil Robertson ja John Higgins, jotka ovat entisiä maailmanmestareita lajista.

Menneellä viikolla snookerin maailmankiertueella on pelattu viimeistä turnausta ennen Crucible teatterissa pelattavia MM-kisoja, jotka käynnistyvät kahden viikon päästä. Kahdeksan parhaan pelaajan turnauksessa on nähty monta tiukkaa ottelua, kun on pelattu paras 19 systeemillä.

Turnauksen loppuottelussa hurjaa snookerviihdettä tarjosivat Skotlannin John Higgins ja Australian Neil Robertson. Ottelun vei nimiinsä Australian Robertson 10-9 -lukemin nousten 9-4 -tappioasemasta voittoon ottamalla kuusi erää putkeen.

Avaussessiossa nähtiin australialaiselta hurja 147 pisteen maksimilyöntisarjan yritys, mutta Robertson löi pöydällä viimeisen sinisen ohi ja näin sarja jäi 129 pisteeseen. Kahdeksan ensimmäisen erän jälkeen Higgins johti ottelua 5-3 -lukemin.

Iltasessio käynnistyi skotin puolesta erittäin vahvasti. Higgins karkasi 8-3 -johtoon tekemällä kertaalleen 68 pisteen sarjan. Robertson nousi 8-4 -tilanteeseen 91 pisteen sarjalla, mutta Higgins vastasi 84 pisteen sarjalla ja siirtyi yhden erän päähän ottelun voitosta.

Tämän jälkeen Robertson nousi peliin takaisin mukaan. Australialainen aloitti kirin kahdella komealla lyöntisarjalla tekemällä 54 ja 108 pisteen sarjat. Tätä seurasi voitto turvapelikisan jälkeen ja 17. erän aussi vei nimiinsä tekemällä 72 pisteen sarjan. Lopulta ottelu eteni aina katkaisuerään asti, kun Robertson hurjasteli ottelun tasoihin tekemällä 93 pisteen mittaisen lyöntisarjan. Ottelun neljäs sadan sarja jäi yhden punaisen ja värin päähän.

Katkaisuerässä Higgins pääsi ensimmäisenä pöydälle pussittamalla upean pitkän punaisen kulmaan ja perään mustan. Hyvästä mahdollisuudesta huolimatta skotlantilainen ei kyennyt käyttämään paikkaa hyödykseen vaan Robertson tuli pöydälle ja teki 72 pisteen sarjan, joka riitti voittoon.

Kumpikin pelaaja vahvassa vireessä MM-kisoihin

Higgins kaatoi lopputurnauksen puolivälierässä Kiinan Zhao Xintongin 10-9 -erin ja välierässä Belgian Luca Brecelin 10-7 -erin. Robertson kaatoi omassa puolivälierässä pohjois-irlannin Mark Allenin 10-6 -lukemin ja välierässä Ronnie O’Sullivanin 10-9 -lukemin noustuaan 8-9 -tappioasemasta hienoon voittoon.

Turnauksessa olivat mukana maailman ehdottomista huippupelaajista kaikki muut paitsi Mark Selby ja Kyren Wilson. Etenkin Robertson ja Higgins näyttivät äärimmäisen hyviltä pöydällä koko turnauksen ajan. Tämä lupaa erittäin hyvää ajatellen MM-kisoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut