Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Tuomas Sammelvuon uran jatkosta päätös – Palaa tuttuun eurooppalaisseuraan

Tuomas Sammelvuo päävalmentaja Venäjä
AOP

Tuomas Sammelvuo valmensi kuluvalla kaudella Venäjällä sekä miesten maajoukkuetta että Pietarin Zenitiä. Miehen jatko on ollut auki sopimustilanteen ollessa epäselvä, mutta nyt tilanteeseen on tullut muutos venäläismedia Gazetan mukaan.

Tuomas Sammelvuo ehti kerryttää pitkän valmennuskokemuksen Venäjältä niin Lokomotiv Novosibirskin kakkosjoukkueesta, Kuzbass Kemerovossa, Pietarin Zenitissä sekä miesten maajoukkueessa.

Tilanteeseen tuli dramaattinen muutos, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Sammelvuo irtisanoutui Zenitin päävalmentajan paikalta, mutta jatkoi kuitenkin maajoukkueen peräsimessä. Lopulta viime maaliskuussa tuli kuitenkin tieto, että miehen sopimusta ei oltu jatkettukaan vuodenvaihteen jälkeen.

Sammelvuon tilanteesta käytiin tiukkaa spekulaatiota ja nyt venäläismedia Gazetan mukaan mies on tehnyt sopimuksen puolalaisen pääsarjaseura ZAKSA Kędzierzyn-Koźlen kanssa. Sammelvuo korvaisi täten seuran aiemman päävalmentajan Gheorghe Crețun.

Crețu itse kommentoi asiaa hyvin ympäripyöreästi.

– Minulla ei ole vieläkään suunnitelmia, ei allekirjoitettuja sopimuksia. Ratkaisu on, että keskustelemme siitä seuran kanssa myöhemmin. Kuka tietää? Matkan varrella voi aina tulla yllätyksiä, ja jatkan työskentelyä näiden kaverien kanssa, mies totesi haastattelussa.

Sammelvuon valmennusura on ollut Venäjällä menestyksekäs. Hän johdatti aikoinaan muun muassa Kemerevon menestykseen Venäjän kentillä ja kansainvälisissä peleissä ja maajoukkueen kanssa hän on voittanut muun muassa olympiahopeaa.

Myös ZAKSA on miehelle tuttu, sillä hän pelasi sen riveissä kauden 2009-2010.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo