Seuraa meitä:

Golf

Golfin US Mastersille hurja alku – Pakotti järjestäjän tiukkaan ratkaisuun

US Masters harjoituskierros 5.4.2022
AOP

Golfkauden Masters-turnaukset aloittava US Masters koki ensimmäisen draamansa jo ennen varsinaista kilpailua, kun tiistain harjoituskierros jouduttiin perumaan rajuilman vuoksi.

US Masters -golfturnaus pelataan 7.-10.4. Yhdysvaltain Georgian osavaltion Augustassa sijaitsevalla Augusta National Golf Clubilla. Pelaajat ovat kokoontuneet Augustaan jo harjoituksia varten, mutta viime viikonlopun ja maanantain kauniin sään jälkeen tiistain harjoituskierrokset jäivät lyhyiksi hurjasta säästä johtuen.

– Sääolosuhteista ja turvallisuussyistä johtuen Augusta National Golf Club joutui keskeyttämään pelaamisen ja evakuoimaan kentät tiistaina 5.4. kello 10.55 paikallista aikaa, Augusta Nationalin tiedotteessa kerrottiin.

– Nykyinen ennuste ei salli kentän uudelleen avaamista.

Tiistain harjoituskierrokselle lipun saaneille taataan mahdollisuus ostaa samat liput ensi vuonna.

– Kaikkien Augusta Nationalissa pelaavien turvallisuus oli ratkaiseva tekijä päätöksessä keskeyttää tiistain harjoituskierros ja evakuoida kentät, Fred Ridley, Augusta National Golf Clubin ja Masters Tournamentin puheenjohtaja, kertoi.

– Jaamme kuitenkin asiakkaidemme pettymykseen, mutta odotamme innolla toivottavamme heidät tervetulleeksi takaisin ensi vuonna.

Yhdysvaltalaismedia Weather Channel ennusti varhain iltapäivällä hajallaan olevia myrskyjä, jotka kehittyvät illalla voimakkaiksi ukkosmyrskyiksi, joihin liittyy vahingollisia tuulia, suuria rakeita ja mahdollisesti tornado.

Hajanaisia ​​ukkosmyrskyjä on odotettavissa keskiviikkoon saakka. Torstain avauskierroksen ennuste lupaa puolipilvistä säätä ja sadetta aikaisin aamulla.

US Masters jäi pelaamatta kausina 2020 ja 2021 maailmalla riehuneen korona-pandemian vuoksi. USA:n Tiger Woods voitti kauden 2019 kilpailun. Woods puolustaa tämänkautisessakin turnauksessa turnausvoittoaan.

Edit klo 22:18: Täsmennettiin Woodsin tilannetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Golf