Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Lentopallo

Lentopallon Mestaruusliigan TUTO Volley kiinnitti kolme kovaa nimeä ensi kaudeksi

lentopallo
AOP

Vajaa kuukausi sitten debyyttikautensa lentopallon Mestaruusliigassa paketoinut TUTO Volley aloitti seuraavan kautensa joukkueen kokoamisen vauhdilla. Joukkueeseen saatiin kovia nimiä.

TUTO Volleyn ensimmäinen kiinnitys tulevalle kaudelle on päävalmentajan saappaisiin hyppäävä Olli Kuoksa. Sopimus on yksivuotinen. Joukkueen apuvalmentajan tehtävät ottaa hoitaakseen viime kaudelta tuttu fysiikkavalmentaja Juha Lönnqvist.

40-vuotias Kuoksa korvaa turkulaisjoukkuetta neljä edellistä kautta valmentaneen Ruslan Žbankovin. Kuoksalta löytyy rutkasti kokemusta Mestaruusliigasta valmennuspenkin takaa, sillä Kuoksa toimi oululaisen Ettan päävalmentajana vuodesta 2009 aina tähän kevääseen saakka.

Pitkän periodin kirkkain saavutus nähtiin keväällä 2019, kun Etta nappasi seuralle historiallisen SM- hopean. Ennen valmentajauraansa mies nähtiin liigakentällä myös pelaajan roolissa ja hän saavutti rovaniemeläisjoukkueissa värisuoran SM-mitaleita sekä Suomen Cupin voiton.

Kuoksa saapuu Turkuun täynnä uutta intoa ja energiaa.

– Seurajohdosta otettiin yhteyttä ja kyseltiin halukkuutta tulla Turkuun. Kiinnostuin heti tästä projektista, koska organisaatio on raikas, asiat seuran taustalla on hoidettu myös hyvin, joka puolestaan mahdollistaa urheilullisen kehityksen. Minua kiehtoo myös seuran potentiaali tehdä jotain isoa Turussa ja alueen lentopallossa.

– Hirveästi on töitä edessä ja paljon hikeä pitää vuodattaa, mutta en usko hetkeäkään, etteikö TUTO Volleyssa oltaisi jonkin isomman äärellä, Kuoksa tuumii.

Oulun-vuosinaan tuore TUTO Volleyn luotsi opittiin tuntemaan valmentajana, joka antaa tunteidensa näkyä. Hänellä on jo näkemys siitä, mitkä ovat turkulaisryhmän kannalta isoja asioita tulevalla kaudella, vaikka joukkueen rakennus on vasta alkutekijöissään.

– TUTO Volley saa päävalmentajakseen ammattilaisen, joka on rehellinen ja kokonaisvaltainen valmentaja, joka ei anna koskaan periksi. Periksiantamattomuus ja taistelu tulevatkin olemaan joukkueen tärkeitä kulmakiviä ensi kaudella. Oma tavoitteeni valmentajana on olla joka päivä parempi versio itsestäni.

Kuoksan omat odotukset ensi kaudesta ovat toiveikkaita.

– Tulevalla kaudella tulemme ottamaan TUTO Volleyssa askelia eteenpäin urheilullisesti ja tarjoamaan sekä yleisölle että yhteisölle mielenkiintoisia kokemuksia, uusi päävalmentaja summaa.

Myös pelaajistoon kovia nimiä

TUTO on tehnyt myös kaksivuotiset sopimukset libero Ville Sihvosen ja yleispelaaja Tuomas Siirilän kanssa. 23-vuotias Sihvonen saapuu Turkuun Kokkolan Tiikereistä ja Siirilä pelasi Turussa jo viime kaudella.

Siirilä on jatkostaan Turussa hyvin tyytyväinen.

– Jatkosopimus TUTO Volleyn kanssa syntyi helposti, eikä muita vaihtoehtoja tarvinnut edes miettiä. Päättynyt kausi Mestaruusliigassa opetti paljon varsinkin siitä, millä tasolla menemme joukkueena ja mitä täytyy ehkä muuttaa.

– Ensi kauden kehityskohteena on varmasti tasaisuuden pitäminen niin yksilönä kuin joukkueenakin. Uudessa valmennuksessa kaudesta tulee varmasti hyvä ja opettavainen. Oma tavoitteeni ensi kaudella on saada peliin tasaisuutta ja varmistaa sitä kautta paikka kuusikossa, Siirilä sanailee.

Sihvonen saapuu uuteen kaupunkiin intoa täynnä.

– Sopimus syntyi molempien osapuolien mielenkiinnosta, yhtenevistä ajatuksista ja mahdollisuuksista tulevaisuuden suhteen. Mietteet ovat erittäin positiiviset. Turku on minulle tuttu kaupunki entuudestaan, mutta uudet haasteet, henkilöt ja ärsykkeet mahdollistavat varmasti paljon kehitystä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo