Seuraa meitä:

Kamppailulajit

Voimamiesten nyrkkeilyottelu siirtyy – Iranin Hulkia tylytetään kovin sanoin

Martyn Ford voimamies Englanti
AOP

Kahden maailmankuulun voimamiehen, Iranin Hulk -nimellä tunnetun Sajad Gharibin ja englantilaisen Martyn Fordin, on pitänyt kohdata nyrkkeilykehässä jo pitkän aikaa. Nyt ottelu siirtyy taas.

Iranin Hulk -nimellä tunnettu iranilainen voimamies Sajad Gharibi on julkaissut Instagramissaan lausunnon, jossa hän syyttää englantilaista voimamiestä Martyn Fordia ottelun peruuttamisesta ja uhkaa Fordya oikeustoimilla

Gharibin ja Fordin piti otella Englannin Lontoossa sijaitsevalla O2-areenalla 30. huhtikuuta, alunperin ottelun piti olla 2. huhtikuuta. Brittitähti julkaisi aiemmin virallisen lausunnon, joka näytti viittaavan siihen, että Gharibi olisi syypää ottelun peruuntumiseen.

Gharibi raivostui tästä ja antoi palaa Instagram-tilillään.

– Tänään kuulin, että Ford ei halua otella, ei minua eikä muita ottelijoita vastaan. En koskaan peruuttanut yhtään ottelua, mutta hän ei halua nähdä minua uudelleen! Se on sopimuksen vastaista ja lakitiimini aloitti, iranilainen uhosi.

– Itse asiassa kaunis poika ei voi koskaan taistella, hän vain piiloutuu ja pakenee. Hänellä on oltava ensin lupa naisilta, en voi uskoa hänen kaltaistaan vastustajaa, se on häpeällistä, tämä voitto ei ole kunnia minulle. Se on vuosisadan vitsi, ei vuosisadan ottelu.

Ford oli jo kerran tarjonnut Gharibille mahdollisuuden vetäytyä ottelusta, koska huoli iranilaisen turvallisuudesta ​​kasvoi huolestuttavien viestien jälkeen ennen ottelua. Gharibi ehdotti ensin, että hän toivoi kuolemaa sosiaalisessa mediassa, ennen kuin väitti, ettei hänellä ollut valmentajaa.

Ottelun taustalla on jo kuuma kiista

Pari otti jo aiemmin yhteen tapahtumassa Arabiemiirikuntien Dubaissa, jossa he vaihtoivat iskuja ja Gharibi sai köniinsä. Myöhemmin Gharibi kiihtyi lehdistötilaisuudessa, jossa hän kaatoi popcorn-astian riidan päätteeksi.

Ford on kyseenalaistanut säännöllisesti, kuinka vakavasti Gharibi suhtautuu otteluun, mutta iranilainen tähti vannoi kamppailevansa alkuperäiskansansa puolesta.

Fordin kommentit Instagram-tilillään eivät kuitenkaan mairitelleet iranilaista.

– Tämä on lausunto, jota en halunnut julkaista, mutta otteluani lykätään. Tapahtuma järjestetään edelleen, ja siellä on hienoja ihmisiä ja hienoja otteluita. Valitettavasti minun otteluni ei ole yksi niistä syistä, jotka eivät ole minun hallinnassani.

Ford lyttäsi Gharibin kovasanaisesti.

– Ei vaadi neroa selvittääkseen ne kaikki, en halua puhua siitä, liikaa aikaa ja energiaa on mennyt hukkaan. Olen edelleen täällä ja harjoittelen edelleen kovasti, mutta debyytti on luvassa ja ottelu tulee olemaan. En vain ole 100-prosenttisen varma kuka tai milloin ja miksi?

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön iranian hulk (@sajadgharibiofficial) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed
BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit