Seuraa meitä:

Tennis

Ranskan tennislegenda lopettaa kotiturnaukseensa – Takana huikea 18 vuoden ura

Jo-Wilfried Tsonga tennis Ranska
AOP

Ranskalainen tennislegenda Jo-Wilfried Tsonga on ilmoittanut lopettavansa uransa Ranskan avoimeen tennisturnaukseen. Lajilegenda on kärsinyt loukkaantumisista jo pitkään.

Jo-Wilfried Tsonga kertoi Twitter-tilillään, että hänen kotiturnauksensa, Ranskan avoin tennisturnaus 22. toukokuuta-5. kesäkuuta, jää hänen ammattilaisuransa viimeiseksi kilpailuksi.

36-vuotias Tsonga on kamppaillut loukkaantumisten kanssa viime vuosina ja voitti vasta toisen voittonsa vuoden 2019 jälkeen helmikuussa. Hän oli poissa lähes koko kauden 2020 selkävamman vuoksi ja viime kausikin meni todella alavireisesti.

– Pääni sanoo minulle: ‘Mutta voit pelata koko elämäsi’, ja samalla kehosi muistuttaa sinua, että kykysi ylittää itsesi eivät ole enää olemassa, Tsonga totesi videollaan.

Parhaimmillaan Tsonga on sijoittunut toiseksi Australian avoimessa tennisturnauksessa vuonna 2008 ja on päässyt viidesti Grand Slam -turnauksen välieriin. Hän on voittanut 18 ATP-titteliä, mukaan lukien kaksi Masters 1000 -turnausta, sen jälkeen kun hänestä tuli ammattilainen vuonna 2004.

Mies voitti myös olympiahopeaa nelinpelissä Lontoon kisoissa vuonna 2012.

– Toivon, että pysyn kunnossa aiemmin ja pystyn olemaan se, joka olen aina ollut tässä turnauksessa, Tsonga totesi Ranskan turnauksesta.

– Tavoitteena on olla oma itseni, olla Jo-Wilfried Tsonga, tenniksen pelaaja.

Motivaatiosta tavoite ei jää ainakaan kiinni.

– Olen aina asettanut itselleni korkeat tavoitteet yrittää saada sitä, mitä voin. Minulle tämä on mahdollisuus tehdä se viimeisen kerran.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed
BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis