Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Haasin F1-talli tiukan paikan edessä – Ei varaa onnettomuuksiin

Haas F1
AOP

Haasin Formula 1 -talli on Australian GP -viikonlopun alla melkoisessa stressitilanteessa. Ralf Schumacherin Saudi-Arabian GP:n kolarin jälkeen tallin varaosatilanne on heikko.

Haasin Formula 1 -kuski Ralf Schumacher joutui Saudi-Arabian GP:n aika-ajossa vakavaan onnettomuuteen, eikä hän ajanut itse osakilpailussa, koska talli katsoi, että sen oli parempi käyttää aikansa Australian GP:n vararungon rakentamiseen.

Oman haasteensa tilanteeseen toivat Australian tiukat korona-rajoitukset. Haas joutui rikkomaan öistä ulkonaliikkumiskieltoa saadakseen työnsä valmiiksi, sillä runko jouduttiin kierrättämään vielä Iso-Britannian tukikohdan kautta, jotta se saatiin varmasti kuntoon.

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner kertoo, että tehdyt ponnistukset ovat olleet mittavia.

– Se oli melko vaikeaa pojille. Rikoimme eilen illalla ulkonaliikkumiskieltoa, koska kaverit halusivat päästä eteenpäin tänä aamuna, jotta meidän ei tarvitse ylittää sitä tänä iltana. Yhden ulkonaliikkumiskiellon rikkominen kannatti, koska pääsimme hyvään pisteeseen.

Haasin varaosatilanne on karu.

– Meidän täytyy tuoda niin monta osaa kuin mahdollista tällä hetkellä. Emme voi tuoda enempää, ei ole enää mitään varastossa. Kaikki mitä meillä on, tuomme tänne.

– Mutta täällä ei ole vararunkoa, ei turvaverkkoa, joten heidän on oltava varovaisia. Muuten lähdetään liikkeelle yhdellä autolla!, Steiner myönsi.

Steiner uskoo, että kun se on Schumacherin kolaroima runko on ensin tarkistettu kunnolla tallin päämajassa, se voidaan palauttaa käyttöön Emilia-Romagnan Grand Prix’ssä kahden viikon kuluttua.

– Runko on lentänyt takaisin eilen. Sen piti tulla tänne mukautettujen tullausten, periaatteessa papereiden takia. Tällä hetkellä luulen sen olevan jumissa Singaporessa, sain juuri sähköpostin!

– Se on menossa takaisin korjattavaksi, joten toivottavasti se tulee Imolaan, vararunkokäyttöön. Minusta se on ok. Sivutörmäysrakenne on vaihdettava, se pitää maalata, siinä on pieni kolhu, mutta runko on korjattavissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1