Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

LeBron Jamesin kaudelle surkea päätös – Estää myös huippusaavutuksen

LeBron James pieni laitahyökkääjä Los Angeles Lakers
AOP

NBA-seura Los Angeles Lakersin laitahyökkäjätähti LeBron James joutuu jättämään loppukauden väliin nilkkavamman vuoksi.

Pieni laitahyökkääjä LeBron James jättää Los Angeles Lakersin kauden kaksi viimeistä ottelua väliin vasemman nilkan nyrjähdyksen vuoksi. Samalla varmistui, että James ei pysty saavuttamaan aivan hyppysissään ollutta toista NBA-pistekuningastitteliään. Jamesin vamma syntyi alunperin 27.3.

Lakersin kausi on ollut muutenkin jättifloppi. Jamesin, Carmelo Anthonyn, Anthony Davisin ja Russell Westbrookin tähdittämä joukkue on NBA:n Läntisessä konferenssissa vasta 11. sijalla, eikä pääse pudotuspeleihin.

James teki tällä kaudella keskimäärin 30,3 pistettä pelaamassaan 56 ottelussa. Jotta 37-vuotias tähti olisi voinut voittaa pistekuninkuuden, hänen olisi täytynyt pelata vähintään 58 ottelua. James on noussut tällä kaudella jo sarjan kaikkien aikojen toiseksi parhaaksi pistemieheksi.

Jamesin edellä on vain Philadelphia 76ersin Joel Embiid. Milwaukee Bucksin Giannis Antetokounmpo on kolmantena.

Vaikka Jamesin ura onkin huikea ja hän on nelinkertainen NBA:n MVP-tittelin voittaja neljällä NBA-mestaruudella, hän on voittanut ainoan pistekuninkuutensa vuonna 2008 Cleveland Cavaliersin riveissä. Hänestä olisi tullut myös kaikkien aikojen vanhin pistekuningas voitollaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo