Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Ruotsin maajoukkuekoripalloilija päätti valita pelaamisen Venäjällä – Johti karuun kohtaloon

Jonas Jerebko koripallo TsSKA Moskova
AOP

Ruotsin maajoukkuekoripalloilija Jonas Jerebko teki nykymaailmantilanteessa uskomattoman tempun ja siirtyi jatkamaan uraansa Venäjän koripallon Superliigaan TsSKA Moskovaan. Temppu tuli miehelle kalliiksi.

35-vuotias Jonas Jerebko pelasi myös viime kaudella Venäjän koripallon Superliigassa, silloin Himki BK:ssa. Hän ei ollut tyytyväinen oloonsa seurassa, mutta päätti siirtyä Venäjän aloittamasta Ukrainan sodasta huolimatta saman sarjan TsSKA Moskovaan.

– Olin hyvin, hyvin innoissani, kun TsSKA soitti, Jerebko intoili seuran julkaisemalla YouTube-sopimusjulkistusvideolla.

Sopimusuutisella oli välittömät seuraukset. Jerebkon sponsori, energiajuoma Noccoa valmistava Vitamin Well Ab, ilmoitti pian sopimusuutisen jälkeen katkaiseensa yhteistyön ja illan aikana Ruotsin koripalloliitto piti ylimääräisen koolle kutsutun kokouksen. Seuraavana aamuna he ilmoittivat, että Jerebkoa ei valita jatkossa maajoukkueeseen seuravalinnan vuoksi.

– Se ei liity Jonasin sopimuksen pituuteen, vaan siihen, että arvomme eroavat tässä suhteessa, mitä pidämme Ruotsin maajoukkuetta edustavana, pääsihteeri Fredrik Joulamo, totesi ja sanoi, että päätös tehtiin toistaiseksi.

Jerebko on yksi Ruotsin kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä koripalloilijoista, joka on pelannut lukuisissa huippusarjoissa, muun muassa NBA:ssa kymmenen kautta, Italian Serie A:ssa kaksi kautta ja viimeisimpänä Venäjän Superliigassa.

Jerebkon tilanteen synkensi entisestään TsSKA:n keskiviikkona YouTube-kanavallaan julkaisema video, jossa Jerebko hymyilee leveästi ja nostaa peukkunsa kameraan. Video on kuvattu seuran kahden mediapäivän aikana. Sen yhteydessä julkaistiin myös haastattelu, joka oli dubattu venäjäksi.

Ruotsalaismedia SportExpressen on kuitenkin päässyt käsiksi englanninkieliseen alkuperäistiedostoon, jossa Jerebko kertoo urastaan ​​ja muutostaan Venäjälle.

– Pidän Moskovasta. Se on iso kaupunki, mutta erittäin puhdas ja kaunis, ja täällä asuu niin mukavia ihmisiä. Saat kaiken, Jerebko sanoo videolla.

Jerebko kertoi odottaneensa sopimustarjouksia muualtakin, mutta päätti lopulta valita Venäjän.

– Sain viettää aikaa perheen kanssa, treenata ja olla valmiina, jos tilaisuus tulisi. Minulla oli tänä kesänä useita vaihtoehtoja, mutta päätin olla hyppäämättä sitten mihinkään. Halusin antaa NBA:lle toisen mahdollisuuden. Mutta tilaisuutta ei koskaan tullut, joten odotin hyvää tarjousta.

– TsSKA soitti ja olin hyvin, hyvin innoissani palattuani Moskovaan ja pelata niin fantastisessa ja historiallisessa joukkueessa. Tiedän sen, koska olen tavannut heidät aiemmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo