Seuraa meitä:

Koripallo

NBA-seura Los Angeles Lakers päätyi kovaan ratkaisuun – Floppikausi ei jättänyt vaihtoehtoja

Frank Vogel entinen päävalmentaja Los Angeles Lakers
AOP

NBA-seura Los Angeles Lakersin kausi päättyi totaalifloppiin, kun se jäi ulos NBA:n pudotuspeleistä. Tämä maksoi työpaikan myös päävalmentaja Frank Vogelille.

NBA-seura Los Angeles Lakers nimitti Frank Vogelin päävalmentajakseen vuonna 2019. Vogel johti Lakersin NBA-mestaruuteen ensimmäisellä kaudellaan, ja huolimatta siitä, että joukkue tippui jo pudotuspelien avauskierroksella seuraavalla kaudella, hänen sopimustaan ​​jatkettiin vuoteen 2023 saakka.

Kuluvalle kaudelle kertyi kuitenkin liikaa vastoinkäymisiä. Useat joukkueen tähdet, muun muassa LeBron James ja Anthony Davis olivat pitkään loukkaantuneina ja joukkue oli monien mielestä väärin rakennettu. Lopulta Lakers romahti 11. sijalle Läntisessä konferenssissa saldolla 33-49 ja tippui siten pudotuspeleistä.

Lakersin GM Ron Pelinka oli suruissaan kertoessaan Vogelin potkuista.

– Kunnioitan Frankia suunnattomasti sekä kentällä että sen ulkopuolella.

– Frank on loistava valmentaja ja hyvä mies. Tulemme ikuisesti olemaan hänelle kiitollisia hänen työstään hänen johtaessaan meidät kauden 2019-20 NBA-mestaruuteen.

Potkupäätös ei ollut helppo ratkaisu.

– Tämä on uskomattoman vaikea päätös tehdä, mutta sellainen päätös on mielestämme tässä vaiheessa välttämätön. Me kaikki täällä toivotamme Frankille ja hänen ihanalle perheelleen kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

Mediatietojen mukaan NBA-seura Toronto Raptorsin päävalmentaja Nick Nurse on yksi Lakersin pääehdokkaista seuraavaksi päävalmentajaksi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Koripallo