Seuraa meitä:

Talviurheilu

Yhdysvaltain taitoluistelun nuori kiintotähti lopettaa yllättäen uransa

Alysa Liu entinen taitoluistelija USA
AOP

Yhdysvaltalainen huipputaitoluistelija Alysa Liu ilmoitti maanantaina lopettavansa ammattilaisuransa. Liu on vasta 16-vuotias, mutta hän ehti saavuttaa lajissa jo suurmenestystä.

Yhdysvaltalainen Alysa Liu kommentoi Instagram-tilillään lopetuspäätöstään runsassanaisesti.

– Hei, olen täällä ilmoittamassa, että lopetan luistelun. Aloitin luistelun 5-vuotiaana, eli noin 11 vuotta jäällä ja se on ollut mieletön 11 vuotta. Paljon hyvää ja paljon huonoa, mutta niin se vain on. Olen saanut niin paljon ystäviä ja niin paljon hyviä muistoja, joita minulla on loppuelämäni.

Liu kertoo olevansa ikionnellinen saavutuksistaan.

– En rehellisesti sanottuna koskaan uskonut, että olisin saavuttanut yhtä paljon kuin saavutin LMAOO, olen niin onnellinen. Olen niin tyytyväinen siihen, miten luistelu-urani on sujunut. Nyt kun olen vihdoin saavuttanut tavoitteeni luistelussa, aion jatkaa elämääni.

– Aion todennäköisesti vain viettää kaiken vapaa-ajan perheeni ja ystävieni kanssa ja aion myös opiskella niin kuin tiedätte. Tämä luistelujuttu on opettanut minulle paljon enemmän elämästä kuin odotin. Olen todella iloinen, että luistelin.

Liun kilpaura oli huikea. Hän voitti ensimmäisen aikuisten Yhdysvaltain-mestaruutensa 13-vuotiaana ja on edustanut maata menestyksekkäästi kansainvälisillä kentillä. Hänellä on yksi aikuisten MM-hopeamitali ja yksi hopea ja yksi pronssi junioreista. Hän on myös kaksinkertainen Yhdysvaltain mestari.

Uransa ainoissa talviolympialaisissa Pekingissä Liu sijoittui seitsemänneksi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön alysa (@alysaxliu) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Talviurheilu