Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-legenda Jacques Villeneuve tylyttää kovin sanoin Aston Martinin pääomistajaa: “Tiimin johtaminen vaatii enemmän kuin vain rahaa”

Jacques Villeneuve F1-legenda Kanada
AOP

Entinen Formula 1:n maailmanmestari, kanadalainen Jacques Villeneuve, on laukonut tylyjä kommentteja Aston Martinin F1-tallin omistajasta Lawrence Strollista.

Pitkän ja menestyksekkään Formula 1 -uran ajanut Jacques Villeneuve liittyy viimeaikaisten Aston Martinin F1-tallin omistajan Lawrence Strollin kritisoijien joukkoon. Villeneuve ei pidä liikemiestä korkeassa arvossa.

– Tiimin johtaminen vaatii enemmän kuin vain rahaa, kuten Lawrence saa nyt selville Aston Martinin kanssa.

– Se ei ole vaateketju tai kellomerkki, koska se on paljon monimutkaisempi. Varsinkin jos pyörität tiimiä pojallesi, ratkaisujen löytäminen on entistä monimutkaisempaa, kanadalainen laukoi viitaten samalla Lawrencen poikaan Lance Strolliin.

Sen puoleen Lance kuin tallin toinenkin kuski, tähtikuljettaja Sebastian Vettel, olivat ongelmissa Australian GP:ssä.

– Tätä viikonloppua katsoessa näit, että Vettel ja Lance joutuivat jatkuvasti vaikeuksiin.

– Lancen tapaus Nicholas Latifin kanssa aika-ajossa oli vain noloa. Hän myös syytti kerran kolarista rataa, mikä oli ehkä omituisin selitys kolarille koskaan. Ja kilpailussa näimme, että Lance todella käyttää peilejään heilumistaktiikkansa vuoksi, Villeneuve tylytti.

Kanadalaisen mukaan Vettel ei varmasti nauti olostaan tallissa.

– Tiimitoveri Vettel ei selvästikään viihdy hyvin, luulen, että hän olisi mieluummin kotona. Hän on tehnyt virheitä myös Ferrarilla, mutta hänen tossunsa tänä viikonloppuna eivät sovi hänen asemaansa.

Australian GP:n vastoinkäymiset jättivät Aston Martinille rutkasti päänsärkyä. Talli on valmistajien MM-taulukossa vasta kymmenentenä.

– Ne eivät olleet suuria kolareita, yhtään alustaa ei menetetty, mutta teknisesti ne ovat ikäviä. Sponsorit eivät pidä siitä, vahingon lisäksi se maksaa myös rahaa menetettyjen pisteiden takia.

Villeneuven mukaan Lawrencen täytyisi astua nyt esiin.

– Kysymys kuuluu nyt, mitä iso pomo Lawrence tekee? Jos hän kohtelee kuljettajiaan samalla tavalla kuin hoitaa bisneksiään, ne eivät ole mukavia keskusteluja.

– Tehtaalla on varmasti kamala ilmapiiri, sinua ei tällä hetkellä toivota sinne hymyillen.

Kustannustehokkuudessakin on Villeneuven mukaan parannettavaa.

– Pitkällä tähtäimellä tilanne ei ole helppo ratkaista, he ovat rakentaneet Williamsiin tai Haasiin verrattavan auton. Muut joukkueet vain onnistuivat tekemään sen pienemmällä budjetilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1