Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Vapaaottelutähti Cain Velasquez puhui vakavista syytteistään: “Tämä tarina on monimutkainen ja hitaasti purkautuva”

Cain Velasquez vapaaottelija showpainija USA
AOP

Yhdysvaltalainen vapaaottelutähti Cain Velasquez pidätettiin 28.2. epäiltynä murhan yrityksestä. 39-vuotiasta miestä syytetään toisen miehen ampumisen yrittämisestä.

Cain Velasquez pidätettiin 28. helmikuuta ja häntä syytettiin murhan yrityksestä sen jälkeen, kun hänen epäillään ampuneen miestä yrittäessään osua toiseen mieheen, 43-vuotiaaseen Harry Goularteen. Goulartea syytettiin Velasquezin alaikäisen perheenjäsenen ahdistelusta.

Velasquezin väitettiin jahdanneen miesten autoa ja törmänneen omalla autollaan heidän kylkeensä ennen kuin ampui useita laukauksia, joista yksi osui Goularten isäpuolen käteen.

Velasquez esiintyi tiistaina ensimmäistä kertaa julkisuudessa pidätyksensä jälkeen. Hän kiitti fanejaan ja valaisi tilannettaan sekä kutsui sitä “monimutkaiseksi ja hitaasti purkautuvaksi” ja ennusti, että “oikeus toteutuu”. Lisäksi Velasquez rohkaisi “tämän tapauksen todellisia uhreja” tulemaan esiin ja puhumaan totta.

– Kaikille, jotka ovat ilmaisseet tukensa, perheeni ja minä emme voi koskaan kiittää teitä tarpeeksi. Olemme sydämemme pohjasta ja sielumme syvyyksistä kiitollisia rakkaudestanne. Epäitsekkäät eleenne ja ystävälliset sananne ovat antaneet minulle voimaa synkimpinä aikoinani.

– Tämä tarina on monimutkainen ja hitaasti purkautuva samalla, kun puhumme. Tämän tapauksen todellisille uhreille, Jumala antakoon teille voimaa tulla esiin. Vaikka sinulle tapahtunutta kipua onkin vaikeinta kokea uudelleen, totuuden puhuessa oikeus toteutuu ja oma todellinen paranemisesi voi alkaa.

Velasquez ei aio luovuttaa.

– En koskaan lakkaa auttamasta tai rakastamasta yhteisöäni ja teitä kaikkia. Kiitos, että rakastatte minua.

Velasquezia syytettiin myöhemmin murhan yrityksestä ja useista muista syytteistä, jotka voivat johtaa 20 vuoden vankeusrangaistuksesta aina elinkautiseen vankeuteen saakka. Tuomari Shelyna Brown kielsi häneltä takuut ensimmäisessä kuulemisessa 7. maaliskuuta, ja hän kutsui Velasquezin toimintaa “holtittomaksi”.

Goularten odotetaan saavan syytteen “riettaasta ja irstaasta teosta alle 14-vuotiaan lapsen kanssa” samassa oikeustalossa keskiviikkona. Goularte on ollut takuita vastaan ​​pian pidätyksensä jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit