Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Novak Djokovic ulkona! – Monte Carlon mastersin kahdeksan parasta pelaajaa selvillä

Jannik Sinner
AOP

Monte Carlossa on pelattu tällä viikolla vuoden 2022 ensimmäistä massakentällä pelattavaa Masters-1000 -turnausta. Turnauksessa on enää kahdeksan parasta pelaajaa jäljellä ja kaikkien suureksi yllätykseksi maailman parhaimpiin pelaajiin kuuluva Novak Djokovic ei ole mukana. Turnauksen puolivälierissä on luvassa kaksi todella mielenkiintoista ottelua, kun massakenttäspesialistit haastavat toisiaan.

Monte Carlon Masters-1000 -turnaus on tänä vuonna tarjonnut paljon yllätyksiä. Turnauksen kärkisijoitetuista pelaajista ainoastaan kakkoseksi sijoitettu Saksan Alexander Zverev ja kolmanneksi sijoitettu Kreikan Stefanos Tsitsipas ovat enää mukana. Muista kymppikärkeen sijoitetuista pelaajista ovat mukana Italian Jannik Sinner, joka on sijoitettu yhdeksänneksi ja kymmenenneksi sijoitettu Taylor Fritz, joka on pelannut vahvaa alkuvuotta etenkin kovilla kentillä.

Puolivälierien mielenkiintoisin matsi käydään Argentiinan Diego Schwartzmannin ja Kreikan Tsitsipasin välillä. Tsitsipas pelasi viime vuonna Ranskan avoimissa finaalissa Novak Djokovicia vastaan, mutta taipui 3-2 -erin. Tässä turnauksessa kreikkalainen on voittanut Fabio Fogninin ja Laslo Djeren menettämättä erääkään. Schwartzman on joutunut huomattavasti tiukemmalle, sillä argentiinalainen massaspesialisti on kaatanut matkalla kahdeksan joukkoon useamman huippupelaajan. Avauskierroksella kaatui Venäjän Karen Khachanov, toisella kierroksella Unkarin Marton Fucsovics ja kolmannella kierroksella Italian Lorenzo Musetti.

Toiseksi mielenkiintoisimmassa puolivälierässä Italian Sinner saa vastaansa Saksan Zverevin. Sinner kaatoi omassa kolmannen kierroksen ottelussa Venäjän Andrey Rublevin 2-1 -erin, joka on hyvin pitkältä samanlainen pelaaja kuin Zverev. Sinner kaatoi myös turnauksessa Emil Ruusuvuoren ja Borna Coricin. Zverev on pelannut turnauksessa kaksi ottelua ja kaatanut 2-0 -erin Pablo Carreno-Bustan ja Federico Delbonisin.

Yläkaavion puolivälierissä Djokovicin kaatanut Alejandro Davidovich-Fokina saa vastaansa Taylor Fritzin, joka kaatoi Sebastian Kordan. Neljännessä puolivälierässä Casper Ruudin kaatanut Grigor Dimitrov saa vastaansa hurjan syötön omaavan Hubert Hurkaczin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis