Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Saksan tennistähti vei hurjan kolmieräisen Monte Carlossa! – “Tämä voitto oli tosi arvokas”

Alexander Zverev otti hienon voiton Monte Carlon Masters-1000 turnauksessa
AOP

Tenniksen ATP-kiertueen Monte Carlon turnauksen välieräpaikoista kolme neljästä on selvillä. Kolmantena pelaajana turnauksen neljän parhaan joukkoon tiensä selvitti Saksan olympiavoittaja Alexander Zverev, joka kaatoi hurjassa puolivälierässä italialaistähden. Yli kolme tuntia kestäneessä ottelussa nähtiin paljon mielenkiintoisia käänteitä ja peli ratkesi tiukimmalla mahdollisella tavalla.

ATP-kiertueen ensimmäinen massalla pelattava Masters-1000 -turnaus Monte Carlossa on kääntynyt loppupuolelle. Turnauksessa on jäljellä enää parhaat neljä pelaajaa, kun puolivälierät pelattiin maaliin perjantaina. Välierissä nähdään mielenkiintoiset ottelut, kun Espanjan Alejandro Davidovich-Fokina kohtaa Grigor Dimitrovin. Päivän myöhäisemmässä välierässä Alexander Zverev kohtaa joko Kreikan Stefanos Tsitsipasin tai Argentiinan Diego Schwartzmanin.

Zverev pelasi perjantain kolmannessa ottelussa hurjan väännön Italian Jannik Sinneriä vastaan. Sinner käänsi ottelun avauserän itselleen ja johti murrolla toista, mutta Zverev tuli takaa tasoihin sekä ohi. Ottelun päätöserässä Zverev karkasi murrolla johtoon, mutta italialainen tasoitti erän 5-4 -tilanteessa, kun saksalainen tuli syöttämään ottelua itselleen. Kolmannessa erässä ratkaisu haettiin lopulta katkaisupelistä, jossa kumpikin mursi toistensa syöttöjä. Lopulta Zverev vei sen nimiinsä 7-5 -lukemin ja koko ottelun 2-1 -erin. Ottelussa nähtiin yhteensä kymmenen syötönmurtoa. Molemmat mursivat viidesti toistensa syötöt.

– Tämä voitto merkkaa minulle tosi paljon. Olen hävinnyt monia pitkiä otteluja tällä kaudella, joten tämä voitto on tosi arvokas, kommentoi Zverev ATP:n nettisivuilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis