Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

E-urheilu

Kiina vahvistaa toimenpiteitään pelimaailman kontrolloinnissa – Sensuuri entistä kattavampaa

Kiina
AOP

Kiinan valtio on ilmoittanut ottavansa suuren edistysaskeleen peliteollisuuteen kohdistamissaan kontrollointitoimenpiteissä.

Kiina ilmoitti perjantaina, että luvattomien videopelien suoratoisto kielletään, mikä osoittaa sääntöjen tiukempaa täytäntöönpanoa osana sen laajaa peliteollisuutta vastaan ​​suunnattua tehoiskua, jonka tarkoituksena on puhdistaa sisältöä, jota Kiinan hallitus ei hyväksy. Kiinan Kansallinen radio- ja televisiohallinto sanoi, että eri alustat eivät saa suoratoistaa pelejä, jotka eivät ole vastaavien viranomaisten hyväksymiä.

Erityisesti ulkomaisten pelien tai kilpailujen suoratoistoa ei pitäisi toteuttaa ilman lupaa, hallintoviranomainen totesi ja lisäsi, että livestreamaajien tulisi vastustaa “epänormaalia estetiikkaa” ja haitallista julkkisfanikulttuuria.

– Jonkin aikaa ongelmat, kuten kaoottinen online-suoratoisto ja teini-ikäisten peliriippuvuus, ovat herättäneet laajaa huolta yhteiskunnassa, ja tehokkaisiin toimenpiteisiin on ryhdyttävä pikaisesti, viranomaisten kotisivuilla todettiin.

Tutkimusyhtiö Niko Partnersin vanhempi analyytikko Daniel Ahmad totesi haastattelussa, että vaikka lisensoimattomia pelejä ei voida virallisesti julkaista Manner-Kiinassa, monia niistä mainostettiin eri suoratoistoalustoilla.

– Aiemmin tänä vuonna Elden Ring oli hitti kiinalaisilla pelien suoratoistoalustoilla ja saavutti 17,1 miljoonaa kumulatiivista päivittäistä keskimääräistä katsojaa, vaikka sillä ei ollut lisenssiä, Ahmad kertoi.

Viime vuonna Kiina otti käyttöön uudet säännöt, jotka rajoittavat alle 18-vuotiaiden videopeleihin viettämän ajan kolmeen tuntiin viikossa, mikä on valtion mukaan välttämätöntä peliriippuvuuden torjumiseksi. Kiina otti myös käyttöön pelilisenssien jäädyttämisen, jonka sääntelyviranomaiset poistivat vasta tällä viikolla peliyhtiöiden tehtyä suuria muutoksia liiketoimintakäytäntöihinsä.

Yrityksiä on pyydetty poistamaan sisältö, joka on väkivaltaista, jonka katsotaan juhlivan vaurautta tai edistävän julkkisten palvontaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta E-urheilu