Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

UFC-ottelija Mounir Lazzez kohautti irlantilaisgangsteria kehuvilla kommenteillaan

UFC vapaaottelupromootio USA
AOP

Tunisialainen vapaaottelija Mounir Lazzez aiheutti kohun UFC on ESPN 34 -tapahtumassa, kun hän ylisti tunnettua irlantilaista gansteria Daniel Kinahania.

UFC on ESPN 34 -tapahtumassa otellut 34-vuotias tunisialainen vapaaottelija Mounir Lazzez oli Daniel Cormierin ottelujälkeisessä haastattelussa lauantaina voitettuaan yksimielisillä tuomariäänillä sveitsiläisen Ange Loosan. Haastattelu oli jo loppumaisillaan, kun Lazzez päätti vielä tarttua mikkiin ja jakaa erityiskiitosta läheiselle ihmiselleen.

– Haluaisin kiittää valmentajiani ja veljeäni Daniel Kinahania. Ilman häntä en olisi koskaan nykyisenlainen mies ja urallani tässä pisteessä asti. Kiitos paljon, tunisialainen iloitsi.

Kommentista tekee kiistanalaisen se, että 44-vuotias Kinahan on tunnettu irlantilainen gangsteri Irlannin Dublinista, jota Yhdysvaltain hallitus etsii. Yhdysvaltain Valtiovarainministeriö ilmoitti maanantaina, että se on määrännyt pakotteita Kinahanille ja muille Kinahan Organised Crime Groupin keskeisille jäsenille, joiden väitetään osallistuneen huumekauppaan, rahanpesuun, ampuma-asekauppaan ja murhaan.

Valtiovarainministeriö tarjoaa myös jopa viiden miljoonan dollarin palkkion tiedoista, jotka johtavat Kinahanin pidättämiseen. Kinahanista on tullut merkittävä hahmo myös nyrkkeilypromoottorina MTK Global -yrityksensä kautta. Yritys edustaa Lazzezin lisäksu muun muassa Tyson Furyä, Terence Crawfordia ja Josh Tayloria.

Lazzez hermostui, kun häntä tentattiin gangsteriyhteyksistään

Yhdysvaltalaistoimittaja Alan Dawson vaati tapahtuman jälkeen Lazzezilta selitystä Kinahan-kommenteistaan. Tunisialainen puolusti irlantilaista edelleen. Hän myös kiisti tietävänsä Kinahanin-vastaisista pakotteista.

– Se mies on ystävä ja neuvonantaja. Hän on se, joka otti minut kyytiin joka kerta, kun tämä elämä potkaisi minut maahan. Hän on sanansa pitävä mies. Hän on se, joka opettaa minulle, mitä tarkoittavat, perhe, todellinen ystävä.

– Se on jotain, josta en voi kiittää häntä tarpeeksi siitä, mitä olen tänään ja mikä olen tänään. Hän opettaa minulle oikean tavan. Hän opettaa minua olemaan vastuullinen perheessäni ja ystävässäni. Siksi sanoin sen, kaikki kunnia ja ylistys hänelle.”

Lazzez hermostui, kun häntä painostettiin lisää gangsteriyhteyksistään.

– Luulen, että olen täällä viihdyttääkseni ihmisiä, ja annan kunnian kaikille, jotka ansaitsevat kunnian. En ole mukana tämäntyyppisissä asioissa. En tiedä, ja aion tutkia kuinka se on ja miten se menee.

– En todellakaan seuraa tällaisia ​​uutisia. Keskityn urheiluun, keskityn perheeseeni, keskityn ihmisten viihdyttämiseen, ja se on tärkeintä, tunisialainen päätti.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit