Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-tähti Charles Leclerc törkytempun kohteena – Vahingot useita satoja tuhansia dollareita

Charles Leclerc F1-kuljettaja Ferrari
AOP

Ferrarin Formula 1 -tähtikuljettaja Charles Leclerc joutui ryöstön kohteeksi Italiassa. Rosvojen matkaan lähti erittäin arvokas kello.

Ferrarin Formula 1 -kuljettaja Charles Leclerc oli liikkeellä ystäviensä, mukaan lukien valmentajansa Andrea Ferrarin, kanssa Italian Toscanassa Viareggion kaupungissa pääsiäismaanantaina. Iltakahdeksan aikoihin he olivat valaisemattomalla Via Salvatori -alueella, kun fanit tunnistivat monacolaiskuljettajan ja pysähtyivät ottamaan valokuvia ja nimikirjoituksia.

Sillä välin kun Leclerc viihdytti faneja, varas onnistui nappaamaan Leclercin kellon ranteesta ​​ja pakeni ennen kuin Leclerc oli edes huomannut tapahtunutta. Varkauden huomattuaan Leclerc ilmoitti asiasta poliisille, joka nyt tutkii ja selvittää, oliko ryöstö sattuman kauppaa vai suunniteltu etukäteen.

Leclercin Viareggiosta kotoisin oleva valmentaja Ferrari kommentoi ärsyyntyneenä ryöstöä Instagram-tilillään. Hänen mukaansa ryöstöalueen heikko valaistus on ollut paikallisten valituksen kohteena jo jonkin aikaa.

– Via Salvatori on ollut täysin pimeässä kuukausia. Olemme raportoineet tästä kuukausia.

– No, eilen illalla Via Salvatorilla meidät ryöstettiin. Ajatelkaa lamppujen järjestämistä ennemmin tai myöhemmin? Pyydän ystävän puolesta.

Leclerciltä ryöstetty kello ei ollut mikä tahansa halpamalli. Kyseessä oli 320 000 dollarin arvoinen Richard Mille -kello. Sveitsiläinen kellonvalmistaja on Leclercin henkilökohtainen sponsori sekä myös Ferrarin yhteistyökumppani.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1