Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Jo toinen huippu-urheilija ryöstön kohteena! – Kohteena jälleen kello

Amir Khan nyrkkeilijä Iso-Britannia
AOP

Yksi Ison-Britannian tämän hetken menestyksekkäimmistä nyrkkeilijöistä, keski- ja kevytsarjojen iskijä Amir Khan, joutui ryöstetyksi Lontoossa maanantaina.

35-vuotias Amir Khan, moninkertainen eri nyrkkeilyliittojen keski- ja kevytsarjojen mestari ja mittavan ammattilaisuran tehnyt iskijä, kertoi Twitterissä joutuneensa ryöstön uhriksi maanantaina Englannin Lontoon Leytonissa. Khan oli liikkeellä vaimonsa Faryal Makhdoomin kanssa.

– Rannekelloni otettiin minulta juuri pois aseella uhaten Itä-Lontoossa, Leytonissa. Ylitin tien Faryalin kanssa, onneksi hän oli muutaman askeleen takanani. Kaksi miestä juoksi luokseni, hän pyysi kelloani samalla kun hän osoitti aseella kasvojani. Pääasia, että olemme molemmat turvassa, Khan kertasi.

Suur-Lontoon poliisitoimi vahvisti tutkinnan aloittamisen tapauksesta.

– Poliisi kutsuttiin kello 21.15 maanantaina 18. huhtikuuta High Roadille, Leytoniin. Heille kerrottiin, että 30-vuotiasta miestä lähestyi kaksi miestä, jotka uhkasivat häntä ampuma-aseella ennen kuin varastivat hänen kellonsa ja pakenivat. Laukauksista tai loukkaantumisista ei raportoitu.

– Poliisi reagoi ja suoritti alue-etsinnät. Tässä hyvin varhaisessa vaiheessa ei ole ollut pidätyksiä. Tutkinta on alkanut ja poliisi seuraa useita tutkintalinjoja, tiedotteessa kerrottiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit