Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Taas uusi huippu-urheilumurhadraama Kenian Itenissä – Poikaystävä jälleen ykkösepäilty

Iten Kenia
AOP

Afrikkalainen kestävyysjuoksu koki uuden takaiskun tiistaina, kun kenialaissyntyinen, Bahrainia edustanut Damaris Muthee Mutua löydettiin kuolleena Kenian Itenissä.

Paikallinen Keiyo North -poliisi löysi Kenian Itenin kaupungin Liliesissä sijaitsevasta talosta ruumiin tiistaina. Poliisi vahvisti pian, että se kuului kenialaissyntyiselle, Bahrainia edustaneelle pitkien matkojen juoksijalle Damaris Muthee Mutualle.

Keiyo North -poliisin johtaja Tom Makori kertoi myöhemmin, että Mutua nähtiin viimeksi poikaystävänsä seurassa Itenissä. Hän sanoi alustavien tutkimusten perusteella, että uhri, joka on saatettu surmata useita päiviä sitten, oli käynyt ulkomaalaisen rakastajansa luona naisen vuokratalossa Liliesissä.

– Odotamme rikospaikkayksikköä käsittelemään tapahtumapaikkaa, joka on vuokratalossa. Edes naapurit eivät tienneet tapauksesta, koska poliisi toimi murhasta saatujen tietojen perusteella, Makori kertoi ja lisäsi, että epäillyn uskotaan paenneen Etiopiaan.

Makori kertoi myös, että epäilty soitti yhdelle ystävistään Itenissä ja ilmoitti hänelle tapauksesta, ja hän puolestaan ​​hälytti poliisin.

– Meillä on täysi syy uskoa, että poikaystävä on se, joka teki teon, koska hän on sittemmin paennut maasta ja hänen talossaan on ruumis, Makori jatkoi.

Tapahtuman dramaattisuutta lisää se, että toinen huippujuoksija, kenialainen Agnes Tirop, löydettiin vain seitsemän kuukautta aiemmin kuolleena Itenin-kodistaan. Hänenkin murhastaan epäillään hänen poikaystäväänsä.

Mutua edusti aiemmin urallaan Keniaa ja saavutti menestystä muun muassa nuorten olympialaisissa ja Itä-Afrikan mestaruuskisoissa. Mutua on edustanut jo kuitenkin vuosien ajan Bahrainia.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu