Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Yhdysvaltalaismedia HBO keskellä kohua – NBA-legendan kohtelu pöyristyttää

Jerry West NBA-legenda USA
AOP

Yhdysvaltalaisen Home Box Office Inc:n omistama HBO-televisioverkosto on joutunut kohun keskelle Winning Time -sarjansa vuoksi. NBA-seura Los Angeles Lakersin dynastiaa kuvaava sarja on saanut monet siinä esitetyt ihmiset raivoihinsa entisen GM:n Jerry Westin kohtelusta.

Koripallolegenda Jerry Westin asianajajat ovat todenneet Home Box Office Inc:n omistamalle HBO-televisioverkostolle osoitetussa julkilausumassa, että “Winning Time kuvaa valheellisesti ja julmasti herra Westiä hallitsemattomaksi, päihtyneeksi raivoalkoholistiksi”, ja että se “ei muistuta todellista miestä”. Asianajajat vaativat muutoksia kahden viikon sisällä.

– NBA-ikonin ja Los Angeles Lakersin legendan Westin esittäminen Winning Time -sarjassa on fiktiota, joka teeskentelee totuutta – tarkoituksellisesti väärä luonnehdinta, joka on aiheuttanut suurta tuskaa Jerrylle ja hänen perheelleen, Skip Miller, Miller Barondess LLP:n, losangeleslaisen asianajotoimiston osakas ja Westin asianajaja, totesi.

– Toisin kuin HBO-sarjan perusteeton kuvaus, Jerryllä ei ollut muuta kuin rakkautta ja sopusointua Lakersin organisaatiota ja erityisesti omistajaa tohtori Jerry Bussia kohtaan aikana, jolloin hän kokosi yhden NBA:n historian suurimmista joukkueista.

Millerin mukaan West ja Lakers olivat jotain täysin muuta kuin mitä sarja esittää.

– West oli olennainen osa Lakersin ja NBA:n menestystä. On harhaanjohtavaa, että HBO on tietoisesti alentanut häntä järkytysvaikutuksen ja katsojalukujen tavoittelussa. HBO ja tuottajat ovat tavallisen säädyllisyyden vuoksi velkaa Jerrylle julkisen anteeksipyynnön ja ainakin heidän pitäisi peruuttaa perusteeton ja herjaava kuva hänestä.

Westin lakimiehet sanoivat myös, että HBO:n vastuuvapauslauseke, jonka mukaan sarja on dramatisointi, ei eristä verkkoa vastuusta. HBO ei heti vastannut Westin kirjeeseen tai kommentoinut sitä.

Myös entiset pelaajat ja työtoverit puolustaja Westiä

Moni Westin Lakers-aikakauden isoista nimistä on kommentoinut skandaalia. Esimerkiksi Kareem Abdul-Jabbar, Michael Cooper ja Jamaal Wilkes, sekä Lakersin työntekijät, ​​kuten Claire Rothman, Charlene Kenney, Bob Steiner ja Mitch Kupchak, jotka työskentelivät Westin kanssa ohjelman kattamana ajanjaksona, kiistävät nähneensä hänen koskaan olevan sellainen kuin hänet sarjassa kuvataan.

– Sen sijaan, että tutkittaisiin hänen ongelmiaan myötätunnolla keinona ymmärtää miestä paremmin, he tekevät hänestä Wile E. Coyote -sarjakuvahahmon, jolle nauretaan. Hän ei koskaan rikkonut golfmailoja, hän ei heittänyt pokaaliaan ikkunan läpi. Toki noista teoista tulee dramaattisia hetkiä, mutta ne haisevat miehen helpolta hyväksikäytöltä luonteen tutkimisen sijaan, Abdul-Jabbar kommentoi närkästyneenä.

Rothman, joka toimi seurassa yli 20 vuotta ja teki paljon töitä Westin kanssa, jakaa Abdul-Jabbarin näkemyksen,

– Jerry kohteli minua ja kaikkia muita Lakersin organisaatiossa arvokkaasti ja kunnioittavasti. En koskaan nähnyt Jerryn rikkovan tai heittävän mitään vihoissaan tai raivoissaan, enkä kuullut kenenkään koskaan sanovan hänen tehneen sellaisia ​​asioita.

Kupchak, joka pelasi Lakersissa vuosina 1981-1986 ja työskenteli sitten Westin rinnalla toimiston puolella vuosina 1986-2000, ylisti Westin luonnetta.

– Kun olin Lakersissa pelaajana ja toimistossa, Jerry oli aina ammattimainen, tasainen ja pehmeäpuheinen. Hän oli aina positiivinen ja rohkaiseva kanssani. Tunsin Jerryn rehellisenä ja vilpittömänä. En koskaan nähnyt tai kuullut Jerryn menettävän malttinsa kenenkään kanssa. Hän myös kiisti nähneensä Westin heittelevän mitään.

– En myöskään nähnyt tai kuullut Jerryn menevän vihaiseen kiukutteluun, enkä minäkään koskaan nähnyt tai kuulla Jerryn huutavan tai kiljuvan kenellekään. Se ei ollut hänen tyylinsä. Jerry on pehmeäpuheinen, eikä pidä vastakkainasetteluista. Hän säilyttää aina malttinsa ja pysyy rauhallisena, vaikka hän olisi eri mieltä jonkun kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo