Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

E-urheilu

Ranskan presidentti Emmanuel Macron aikoo nostaa e-urheilun aivan uuteen asemaan

Emmanuel Macron presidentti Ranska
AOP

Ranskan Pariisi järjestää kesäolympialaiset vuonna 2024. Maan presidentti Emmanuel Macron on nyt innostunut hehkuttamaan e-urheilun merkitystä tulevaisuuden lajina.

Ranskan presidentti Emmanuel Macron kertoi perjantaina The Big Whale -median haastattelussa haluavansa e-urheilun suurimpien tapahtumien olevan osa vuoden 2024 kesäolympialaisia ​​Pariisissa.

Macron sanoi haluavansa tehdä Ranskasta videopelien maan, keskuksen pelikehitykselle ja e-urheilulle.

– Lopuksi en unohda e-urheilua, toista ranskalaisen huippuosaamisen aluetta Team Vitalityn tai Karmine Corpin kaltaisten joukkueiden kanssa. Meillä on tässä mielessä historiallinen mahdollisuus: vuoden 2024 olympialaiset.

– On meidän tehtävämme hyödyntää sitä luodaksemme linkin kahden maailman olympialaisten välille isännöimällä maailman suurimmat urheilutapahtumat sinä vuonna: CS:GO Major -turnauksen, Worlds of League of Legends -turnauksen ja The International of Dota 2 -turnauksen. Jos ranskalaiset luottavat minuun, työskentelemme sen eteen heti, kun minut valitaan. Tämä on myös Ranskan vaikutus.

Pariisi toimi League Worlds -lohkovaiheen isäntäkaupunkina vuonna 2015, ennen kuin se isännöi MM-finaaleja Accor Arenalla vuonna 2019, kun FunPlus Phoenix voitti eurooppalaisen juggernaut G2 Esportsin ja voitti turnauksen. Ranskan pääkaupunki ei ole isännöinyt CS:GO Majoria tai The Internationalia, vaikka pariisilaisseura Paris Sant-Germain onkin iso tekijä Dota 2:ssa.

Macron on virassa käynnissä olevissa Ranskan vuoden 2022 presidentinvaaleissa. Tämä on nostanut kommentteja kyynisimmiltä tahoilta, että Macronin oletettu halu tuoda e-urheilu ja sen suurimmat tapahtumat vuoden 2024 olympialaisiin on vain mahdollisesti osa mahdottomia kampanjalupauksia. Macron on ehdolla Marine Le Peniä vastaan ​​presidentinvaalien toisella kierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta E-urheilu