Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ferrarit sekoilivat, Max Verstappen ylivoimaiseen voittoon – “Oikein ihana sunnuntai”

Max Verstappen Red Bullilla Imolassa.
AOP

Sunnuntaina ajettiin Formula ykkösten neljäs kilpailu Italian Imolan radalla ja voiton nappasi komeasti Red Bull Racingin Max Verstappen. Verstappen tykitti ykköspaikalta keulaan ja johti kisaa alusta loppuun saakka. Kisassa oli hyvin vähän tapahtumia, mutta silti kisassa nähtiin kovaa kilvanajoa monellakin sijalla. Sergio Perez täydensi hienon Red Bull päivän ollen kisassa toinen.

Hollannin hallitseva maailmanmestari Max Verstappen oli täysin ylikylä Red Bull Racingin autollaan ja otti kauden toisen voittonsa. Verstappen ja Ferrarin Charles Leclerc ovat voittaneet vuorotellen kilpailuja. Verstappen pääsi paalulta lähtemään kisaan ja oli heti ensimmäisistä metreistä alkaen kärjessä.

– Olipas oikein ihana sunnuntai, kommentoi Verstappen voiton ratkettua tiimiradioon.

Kisassa toiseksi tuli hyvän ja varman kisan ajanut Sergio Perez, joka ei tehnyt virheitä missään vaiheessa kisaa. Kisassa lopulta nousi kolmanneksi McLarenin Lando Norris, joka nousi Leclercin tekemän virheen myös toiseksi reilulla erolla niin Pereziin kuin neljänneksi ajaneeseen George Russelliin. Valtteri Bottas nousi vahvalla kisan toisella puolikkaalla viidenneksi ja viimeisten kierrosten aikana suomalainen haastoi Mercedesillä ajanutta Russellia tiukasti, mutta ei saanut ohituspaikkaa.

Ferrarien osalta kisa oli vaikea. Carlos Sainz jr. joutui keskeyttämään heti ensimmäisellä kierroksella, kun tämän Ferrari ajautui ensimmäisessä mutkayhdistelmässä hiekalle. Tilannetta edelsi McLarenin kakkoskuski Daniel Ricciardon aiheuttama isku takarenkaaseen. Ricciardo joutui tämän myötä varikolle ja koko kisa meni pipariksi australialaisen osalta.

MM-sarjaa johtava Leclerc haki viimeisen kymmenen kierroksen aikana pehmeillä renkailla ohitusta Perezistä, mutta oikaisi yhden kurvin ja ajautui seinään. Leclerc joutui käymään uudestaan varikolla ja tippui yhdeksänneksi. Lopulta monacolainen löysi loistavan vauhdin ja kuittasi vielä muutaman sijan nousten kuudenneksi.

Seuraavaksi ajetaan Yhdysvalloissa kahden viikon päästä, kun Miamissa ajetaan kilpaa. Kyseessä on uusi kilpailu F1 kalenterissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1