Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin arvoturnaukseen merkittävä muutos! – Avaa heikommille pelaajille uuden mahdollisuuden

Zhao Xintong juhli UK voittoa marraskuussa.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan kolme arvostettua turnausta. Arvostetun turnaus on MM-kisat jotka ovat parhaillaan käynnissä. Masters-turnaus on turnaus, johon kutsutaan maailman kahdeksan parasta pelaajaa. Näiden lisäksi on UK Championship, joka pelataan syksyllä ensimmäisenä suurturnauksena. UK Championship pelataan Yorkin kaupungissa.

Snookerin maailmankiertueen toiseksi arvostetuimman turnauksen peliformaatti muuttuu merkittävästi ensi kaudeksi. UK Championship pelataan jatkossa niin, että 16 maailman parasta pelaajaa sijoitetaan suoraan kaavioon ja he ovat automaattisesti 32 parhaan joukossa. Formaatti on sama kuin MM-kisoissa.

Tällä muutoksella haetaan sitä, että turnaukseen osallistuvilla pelaajilla olisi merkittävästi parempi mahdollisuus edetä pidemmälle. Turnaukseen osallistuu yhteensä 128 pelaajaa, joista 16 kutsutaan amatööristatuksella. Kahdelle seuraavalle vuodelle kutsun turnaukseen saa varmasti ex-maailmanmestari Ken Doherty ja snookerlegenda Stephen Hendry.

Turnauksessa siis 112 pelaajaa selvittävät tiensä 32 parhaan joukkoon ja he pelaavat maailman 16 parasta vastaan. Tämä helpottaa pienemmällä rankingilla kisaan tulevaa pelaajaa, kun hänen ei tarvitse kohdata maailman eliittiä kahden ensimmäisen kierroksen aikana.

Turnauksessa myös palkintorahat kokevat mukavan nousun. Kokonaispotti nousee viime kauden reilusta miljoonasta punnasta 1,2 miljoonaan puntaan. Turnauksen voittaja tienaa 250 tuhatta puntaa, kun esimerkiksi maailmanmestari saa 500 tuhatta puntaa.

Viime vuonna Kiinan Zhao Xintong voitti turnauksen loppuottelussa Belgian Luca Brecelin. Ronnie O’Sullivan on voittanut turnauksen seitsemän kertaa, mikä on suurin määrä kaikista pelaajista. Turnaus pelataan marraskuun puolivälissä alkaen 12. marraskuuta. Turnaus pelataan läpi paras 11. erästä formaatilla. Finaalissa pelataan kymmeneen erävoittoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut