Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Formuloiden MM-sarja jatkuu Miamissa viikon päästä – Nouseeko kolmas talli mukaan mestaruustaistoon?

Charles Leclerc Ferrarilla Imolassa.
AOP

Autourheilun kuninkuusluokassa Formula ykkösissä pidetään väliviikonloppua. Toukokuussa kisat jatkuvat pohjois-amerikassa, kun Miamissa ajetaan täysin uusi GP toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Alkukauden neljän kilpailun jälkeen MM-sarjassa on ollut kaksi vahvaa tallia ja samalla kaksi vahvaa kuljettajaa. Neljän kilpailun jälkeen Ferrarin Charles Leclerc johtaa MM-sarjaa.

Formula ykkösissä on ajettu neljä kilpailua tähän mennessä ja loppukauden aikana on vielä 19 osakilpailua jäljellä. Kauden neljästä ensimmäisestä kisasta voitot ovat menneet 2-2 -lukemin hallitsevalle maailmanmestarille Max Verstappenille ja Ferrarin Charles Leclercille. Pisteissä Leclerc johtaa sarjaa 86 pisteen kanssa ja toisena olevalla Verstappenilla on koossa 59 pistettä.

Toukokuussa ajetaan yhteensä kolme kilpailua, kun Miamista matka jatkuu takaisin Eurooppaan. Barcelonassa ajetaan 22. päivä Espanjan osakilpailu ja viikkoa myöhemmin legendaarinen Monacon GP.

Alkukauden kilpailuissa Ferrari ja Red Bull Racing ovat olleet vahvimmat tallit, mutta kahdessa viimeisessä kilpailussa McLarenin Lando Norris on noussut mukaan pistetaisteluihin mukaan kärjen takana. Myös ajoittain Alfa Romeolla ajava Valtteri Bottas on ollut todella hyvällä vauhdilla liikkeellä ja taistellut pisteistä kärkiautojen takana.

Neljässä ensimmäisessä kilpailuissa suurimpiä kysymyksiä on ollut Mercedes GP:n vauhti. Lewis Hamilton on ollut autonsa kanssa aivan kuutamolla ja Imolan GP:n jälkeen tallipäälikkö Toto Wolff pahoitteli seitsenkertaiselle maailmanmestarille heikkoa autoa. George Russell on suoriutunut autolla huomattavasti tallikaveriaan paremmin, kun koossa on 49 pistettä. Hamiltonilla on koossa 28 pistettä ja vain neljä enemmän kuin edelliskausien tallikaveri Bottasilla.

Tällä hetkellä tilanne näyttää siltä, että kaksi juuri nyt sarjaa hallitsevaa tallia hallitsevat sitä myös loppukauden ajan. Kolmanneksi nouseva talli on vielä täysi kysymysmerkki ja voi hyvin olla tilanne se, että sijoista 5-8 ajaa useampikin talli. Williams ja Haasin talli Kevin Magnussenia lukuunottamatta ne eivät tule olemaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1