Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Philadelphia Eagles riehui NFL:n varaustilaisuudessa – Mukaan tarttui tähtihyökkääjä!

A.J. Brown siirtyy Titansista Eaglesiin. NFL
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon kovimman sarjan eli Yhdysvalloissa pelattavan NFL:n varaustilaisuus on alkanut. Perjantain vastaisena yönä varattiin 32 joukkueen toimesta ensimmäinen kierros läpi ja tälläkään kertaa varaustilaisuuden ensimmäinen kierros ei jättänyt kylmäksi. Eniten isoja siirtoja teki Philadelphia Eagles, joka vahvisti hyökkäystään melkoisesti.

NFL:n vuosittainen varaustilaisuus on käynnistynyt ja nyt on varattu ensimmäinen kierros seitsemästä. Ensimmäisellä varauskierroksella nähtiin muutama merkittävä kauppa joilla joukkueet paransivat asemiaan varaustilaisuudessa.

Yksi merkittävimmistä kaupoista oli NFC:n itäiseen divisioonaan kuuluvan Philadelphia Eaglesin tekemä kauppa Tennessee Titansin kanssa. Eagles hankki Titansista laitahyökkääjä (WR) AJ Brownin vaihdossa tämän vuotiseen ykkös- ja kolmoskierroksen varausvuoroon. Titans tuli varaamaan Eaglesin lähettämällä ensimmäisen kierroksen 18. varausvuorolla pelaajan ja he käyttivät sen Arkansasin yliopistossa vaikuttaneeseen WR Treylon Burksiin.

Eaglesin hankkima Brown on ollut Titansille loistava hyökkääjä menneet vuodet. Titans varasi Mississippissä pelanneen laitahyökkääjän vuoden 2019 NFL:n varaustilaisuudessa toisella kierroksella. Kolmen kauden aikana NFL:ssä Brownille on kertynyt 43 ottelua ja näissä on syntynyt hurjat 24 touchdownia. Viime kaudella Brown kärsi erilaisista vammoista ja onnistui aloittamaan vain 13 ottelua ja teki näissä viisi touchdownia ja keräsi yhteensä 869 jaardia. Parhaalla kaudellaan 2020 Brown teki 14 pelaamaansa otteluun 11 touchdownia ja keräsi 1075 jaardia.

25 vuotta kesällä täyttävä laitahyökkääjä teki heti kaupan jälkeen Eaglesin kanssa neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka arvo on 100 miljoonaa dollaria. Brown muodostaa Eaglesissa yhdessä Devonta Smithin ja Dallas Goedertin kanssa loistavan heittouhan pelinrakentaja Jalen Hurtsin johtamalle hyökkäykselle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut