Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Hallitseva mestari jäi tylysti jalkoihin – Kauhajoki porhalsi avausvoittoon Korisliigan finaalisarjassa

Henri Kantonen Karhubasketin riveissä
AOP

Korisliigan finaalisarja puhallettiin käyntiin maanantaina Kauhajoella. Kauhajoki ei jättänyt jossiteltavaa, kun se voitti Salon Vilppaan finaalisarjan avauspelissä selvästi pistein 90-68. Vilpas on hallitseva mestari, kun Kauhajoki jäi viime vuonna hopealle.

Kauhajoen Karhu näytti vahvuutensa heti finaalisarjan ensimmäisessä pelissä, kun hallitseva mestari Salon Vilpas jäi yli 20 pisteen päähän. Ensimmäisen jakson jälkeen Salo oli pisteen johdossa, mutta Kauhajoki todisti nopeasti olevansa erinomaisessa kunnossa. Puoliajalle kotijoukkue meni jo seitsemän pisteen johtoasemassa, kun pillin soidessa ero oli venynyt jo 28 pisteeseen.

Kotijoukkueen suurimmiksi nimiksi nousivat ulkomaanvahvistukset Rene Rougeau ja Lee Skinner, jotka pussittivat kummatkin 16 pistettä. Levypalloja Rougeau keräsi kuusi ja Skinner kahdeksan.

Myös Kauhajoen Severi Kaukiaisella oli tärkeä rooli Kauhajoen voitossa. Peli-Karhujen kasvatti heitti 14 pistettä ja oli tyytyväinen joukkueen otteisiin.

– Tämä oli yksi kautemme parhaita puolustuspelejä. Se oli iso avain, että pakotimme vastustajan 23 menetykseen. Valmistaudumme samalla tavalla myös seuraavaan peliin, mutta aina on mahdollista pelata vieläkin vähän kovempaa, Kaukiainen kommentoi pelin kulkua Korisliigan uutisessa.

Salon Vilppaan parhaaksi pistemieheksi kirjattiin Jeremiah Wood. Woodin tilastoihin merkittiin 18 pistettä ja kuusi levypalloa.

– Meidän pitää nostaa pelikovuuttamme seuraavaan otteluun, Vilppaan suomalaistähti Mikko Koivisto tuumasi. Avausviisikossa pelannut Koivisto pussitti kahdeksan pistettä.

Finaalisarja jatkuu keskiviikkona 4.5. Salossa. Suomenmestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo