Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Huippugolffari jätti haastattelijan sanattomaksi: “Se aika kuusta”

Uusiseelantilainen golffari Lydia Ko
AOP

Uusiseelantilainen golffari Lydia Ko kertoi kärsineensä kuukautiskivuista, kun häneltä kysyttiin kesken kisan annetun hoidon syystä. Lydia Ko on saanut paljon kiitosta avoimesta puheestaan.

Golfin maailmanlistan kolmonen ja Rion olympialaisten hopeamitalisti Lydia Ko osallistui viikonloppuna LPGA-tourin Kaliforniassa järjestettyyn Palos Verdes Championship -turnaukseen. Ko sai hoitoa fysioterapeutilta viimeisen kierroksen aikana.

Kisan jälkeisessä haastattelussa Golf Channel -televisiokanavan kommentaattori Jerry Foltz kysyi, oliko Ko’n selässä kenties kireyttä ja oliko kyseessä pysyvä vaiva.

– Toivottavasti ei, Ko kommentoi televisiokameroille

– On se aika kuukaudesta. Tiedän, että tätä katsovat naiset varmasti tietävät miltä se tuntuu
– Kun niin käy, selkäni on todella kireä. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun näin tapahtuu ja tuntui paljon paremmalta Chrisin [fysioterapeutin] käynnin jälkeen

Foltz häkeltyi eikä saanut sanottua vastaukseksi kuin hämmentyneen kiitoksen. Ko ei kuitenkaan jäänyt tässäkään vaiheessa hiljaiseksi.

– Tiedän ettet löydä sanoja, Jerry. Tämä on rehellisyyttä.

Ko’n rehellisyys on huomioitu mediassa ja uusiseelantilainen golffari on saanut runsaasti kiitosta siitä, että on tuonut esiin kuukautisten aiheuttamien kipujen vaikutusta urheilusuoritukseen. Kuukautiset ovat edelleen pitkälti tabu urheilumaailmassa. Suomalaisista esimerkiksi Sara Kuivisto kertoi kuukautiskierrosta johtuvien ongelmien vaikuttaneen hänen suoritukseensa Timanttiliigan osakilpailussa viime vuoden elokuussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf