Seuraa meitä:

Tennis

Maailmalla sekasortoa aiheuttanut tennistähti ylivoimaiseen voittoon Madridissa

Novak Djokovic voittoon Madridissa.
AOP

Tenniksen ATP- ja WTA-kiertueella pelataan tällä viikolla Espanjan pääkaupungissa Madridissa Masters-1000 -tason turnauksta. Turnauksessa on tiistain aikana selvitetty pelaajia 16 parhaan joukkoon eli neljännesfinaaleihin. Turnauksessa on ollut maailman kärkipelaajista kaikki muut paitsi Daniil Medvedev mukana. Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori ei ole mukana Madridin turnauksessa.

Maailmalla sekasortoa ja ihmetystä läpi tämän vuoden aiheuttanut Novak Djokovic on edennyt Madridin ATP-turnauksen neljännesfinaaleihin. Serbialainen maailmanlistan ykköspelaaja kaatoi toisen kierroksen ottelussa Gael Monfilsin ylivoimaisen esityksen päätteeksi 2-0 (6-3, 6-2) -erin. Turnauksen kolmannella kierroksella Djokovic kohtaa joko Andy Murrayn tai Denis Shapovalovin.

Ensimmäisessä erässä Djokovic käytti ainoan murtopallonsa hyödykseen kuudennessa pelissä ja karkasi murrolla 4-2 -johtoon. Lopulta erä meni tyylipuhtaasti serbialaisen nimiin 6-3 -lukemin. Toisessa erässä serbialainen syötti laadukkaasti ja palautti erinomaisesti. Djokovic sai erässä kaksi murtopalloa ja käytti ne tylysti hyödykseen. Monfils sai erän ja ottelun viimeisessä pelissä kaksi murtopalloa, mutta ei onnistunut nousemaan taisteluun erävoitosta enää mukaan. Erä meni lopulta Djokovicille 6-2 -lukemin.

Voitolla Djokovic varmisti, että pysyy ATP-listan kärjessä vielä tämänkin viikon jälkeen kävi turnauksessa lopulta miten tahansa. Serbialainen on aiheuttanut pahennusta maailmassa tänä vuonna pitkälti asenteensa takia. Djokovic ei ole ollut valmis ottamaan COVID-19 -tautiin tarkoitettua rokotetta, joka mahdollistaisi pelaajan liikkumisen vapaasti jokaisella mantereella. Djokovic karkoitettiin muun muassa Australiasta ennen vuoden ensimmäistä Grand Slamia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis