Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Phoenix Sunsin supertähti teki NBA-historiaa! – “Pelasimme tässä ottelussa pääosin hyvää koripalloa”

Chris Paul nousee korille. NBA Phoenix Suns
AOP

NBA:n pudotuspelit ovat hyvässä vauhdissa, sillä toisen pudotuspelikierroksen ensimmäiset neljä ottelua on jo takana päin. Sekä NBA:n itäisessä, että läntisessä konferenssissa jatkossa ovat neljä parhaiten runkosarjassa menestynyttä joukkuetta. Lännessä Phoenix Suns pelaa Dallas Mavericksia vastaan ja Memphis Grizzlies Golden State Warriorsia. Idässä viime kauden NBA-mestari Milwaukee Bucks pelaa Boston Celticsiä vastaan ja Miami Heat saa haasteen Philadelphia 76ersiä vastaan.

NBA:n läntisen konferenssin ykkönen Phoenix Suns aloitti konferenssin toisen pudotuspelikierroksen hienolla voitolla Dallas Mavericksista lukemin 121-114.

Ottelussa Sunsin sentteri Deandre Ayton teki eniten pisteitä, kun hänelle kertyi yhteensä 25 pistettä ja kahdeksan levypalloa. Kukaan Sunsin pelaajista ei ottelussa tehnyt tupla-tuplaa, mutta monelle pelaajalle kertyi paljon levypalloja. Mavericksilta tehokkain oli Luka Doncic, joka heitti 45 pistettä ja otti 12 levypalloa. Slovenialainen heitti ottelussa yhteensä 30 pelitilanneheittoa ja onnistui 50 prosentin varmuudella. Kolmosyrityksistä neljä osui yhdestätoista.

Chris Paul teki ottelussa historiaa nousemalla NBA:n pudotuspelien syöttötilastossa viidennelle sijalle ohi San Antonio Spurs legenda Tony Parkerin. Paul teki ottelussa yhteensä 19 pistettä ja antoi kolme koriin johtanutta syöttöä. Paul nousi kolmella syötöllään 1144 syöttöön uransa aikana NBA:n pudotuspeleissä. Paulin edellä listalla on seuraavaksi Mavericksia valmentava Jason Kidd, jolla uralta koossa 1263 syöttöä. Eniten NBA:n historiassa on syöttöjä pudotuspelissä antanut Magic Johnson. Johnsonilla on koossa hurjat 2346 syöttöä.

Suns pelasi vahvan runkosarjan ja keräsi organisaation historian kovimman voittolukeman 64 pitkän kauden aikana. Mavericksia vastaan pelatussa ottelussa Suns näytti ajoittain runkosarjan kaltaiselta huippujoukkueelta.

– Me otamme tämän voiton ihan mielellämme. Pelit eivät aina ole kauneimpia mahdollisia. Me pelasimme tässä ottelussa pääosin hyvää koripalloa. Katsellaan videoita tiistaina ja pohditaan, mitä täytyy tehdä paremmin toisessa ottelussa, kertoi Paul NBA.comin sivuilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo