Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Ja Morant Memphis Grizzliesin sankari – Stephen Curryn Warriors joutui pettymään

Memphis Grizzliesin Ja Morant heittää hypäriä. NBA
AOP

Maailman koripalloliigan, eli NBA:n pudotuspelit ovat hyvässä vauhdissa. NBA:ssa pelataan tällä hetkellä toista pudotuspelikierrosta ja keskiviikon vastaisena yönä vuorossa oli kaksi ottelua. Kummassakin ottelussa juhlivat kotijoukkueet, kun Boston Celtics kaatoi hallitsevan mestarin Milwaukee Bucksin ja Memphis Grizzlies oli Golden State Warriorsia etevämpi.

Memphis Grizzlies otti yön NBA-kierroksella ison voiton kotiparketillaan, kun joukkue onnistunut nujertamaan Golden State Warriorsin 106-101 -lukemin. Ottelusarja on Grizzliesin voiton myötä tasatilanteessa 1-1 ja seuraavat kaksi ottelua pelataan Yhdysvaltain länsirannikolla.

Grizzliesin tehomiehenä hääri Ja Morant, joka heitti hurjat 47 pistettä ja otti kahdeksan levypalloa. Morant oli todella ahkera heittäjä, sillä pelintekijä heitti ottelussa 31 kertaa ja onnistui 15 yrityksessä. 12’sta kolmosyrityksestä viisi upposi sukkaan. Vapaaheittoviivalla Morant onnistui 92,3 prosentin varmuudella upottamalla 12 yritystä 13.

Warriorsin tehokkain pelaaja oli Morantin kanssa samaa pelipaikkaa pelaava Stephen Curry. Curry teki ottelussa yhteensä 27 pistettä ja otti yhdeksän levypalloa. Pelitilanneheittoja pelintekijä otti 25 kappaletta ja onnistui vain 11 yrityksessään. Toiseksi eniten pelitilanneheittoja otti Klay Thompson, joka onnistui vain 26 prosentissa yrityksistään.

Päivän toisessa ottelussa Boston Celtics tasoitti ottelusarjan voitot 1-1’n Milwaukee Bucksia vastaan. Celtics otti kotiparketillaan TD Gardenissa selvän voiton 109-86.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo