Seuraa meitä:

Tennis

Massakenttien kuningas palasi voitokkaana kentille

Rafael Nadal palasi kilpakentille
AOP

Rafael Nadal palasi kahden kuukauden tauon jälkeen kilpakentille Madridin Masters-tason ATP-turnauksessa toivuttuaan kylkiluun rasitusmurtumasta. Toisen kierroksen avausottelussaan Nadal voitti Serbian Miomir Kecmanovićin erin 6-1, 7-6(4).

Espanjan Rafael Nadal aloitti kuudennen Madridin kruunun tavoittelun voitokkaasti etenemällä helpohkosti kolmannelle kierrokselle. Kuuden viikon kilpailutauko ei juuri näkynyt espanjalaisen otteissa, vaan Serbian Miomir Kecmanović jäi jalkoihin suoraan kahdessa erässä, 6-1, 7-6(4). 22-vuotias serbi on ATP-listalla sijalla 32.

Ottelu oli taputeltu alle kahdessa tunnissa eikä Nadalin ylivoimaa haitannut edes sateesta johtunut tauko. Ensimmäisessä erässä Nadal näytti jo liian vahvalta, mutta Kecmanović pääsi peliin mukaan toisessa erässä ja onnistui jopa murtamaan espanjalaisen syötön tämän syöttäessä otteluvoitosta tilanteessa 6-5. Kokemus oli kuitenkin valttia, ja Nadal vei ottelun tie breakissä.

Nadalin kausi sai täydellisen alun, kun mallorcalainen taituri voitti kaikki kolme turnausta, joihin osallistui. Näihin lukeutui tietenkin myös historiallinen Australian Open ja 21. Grand Slam -turnausvoitto. Indian Wellsin Masters-tason turnauksessa Nadal eteni aina finaaliin asti, mutta hävisi Yhdysvaltain Taylor Fritzille. Tuolloin Nadal kertoi kärsivänsä kylkiluun rasiturmustumasta ja jäävänsä pois kilpakentiltä jopa kuudeksi viikoksi.

Jos Nadal voittaa koko turnauksen, saavuttaa hän Novak Đokovićin voitettujen Masters-turnausten määrässä. Maailmanlistan ykkösellä on 37 turnausvoittoa, Nadalilla puolestaan yksi vähemmän.

Kolmannella kierroksella Nadal saa vastaansa Belgian David Goffinin, joka voitti toisella kierroksella Alankomaiden Botic van de Zandschulpin.

Pelipäivän aikana nähtiin myös muutamia yllätyksiä. Karsintojen kautta pääsarjaan yltänyt Serbian Dušan Lajović lähetti Norjan Casper Ruudin katsomoon erin 7-6(7), 2-6, 6-4. Bulgarian Grigor Dimitrov puolestaan voitti 13. sijoitetun Diego Schwartzmanin suoraan kahdessa erässä 6-0, 6-3. Niin ikään sijoittamaton Iso-Britannian Daniel Evans puolestaan kukisti isäntämaan Roberto Bautista Agutin, joka on turnauksen 17. sijoitettu. Evans vei voiton tiukassa kolmen erän kamppailussa 6-3, 5-7, 7-6(2).

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis