Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Netflixin huippusuosittu F1-sarja saa jatkoa

Max Verstappen Austinissa.
AOP

F1 ja Netflix ovat vahvistaneet, että suursuosioon noussut Formula 1: Drive to Survive -sarja saa jatkoa. Dokumenttisarjaan kuvataan ainakin vielä viides ja kuudes tuotantokausi. Viidettä tuotantokautta kuvataan nyt käynnissä olevan kauden aikana.

F1-kiertueen ja Netflixin yhteistyöprojekti Drive to Survive näki päivänvalon maaliskuussa 2019. Sarja nousi nopeasti suureen suosioon, ja sitä on nyt kuvattu neljä kautta. Maaliskuussa 2022 julkaistu neljäs kausi nousi Netflixin katsotuimmaksi sisällöksi ainakin 33 eri maassa.

Drive to Survive antaa katsojalle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä F1-kiertueen kulisseihin. Se tehdään haastattelemalla kuljettajia sekä tallien työntekijöitä, kuten tallipäälliköitä.

Katsojat ovat ottaneet dokumenttisarjan omakseen, mutta draamanhakuinen kerrontatapa on saanut osakseen myös kritiikkiä, erityisesti kuljettajilta. Yksi suurimmista kriitikoista on hallitseva maailmanmestari Max Verstappen, joka on kieltäytynyt olemasta mukana sarjan 5. tuotantokaudella. Kaikki muut kuljettajat nähdään sarjassa.

– Olen aika maanläheinen tyyppi, haluan sen [sarjan] keskittyvän vain faktoihin ilman turhaa hypetystä, Verstappen kommentoi päätöstään The New York Timesin mukaan.

Drive to Survive on tuonut täysin uuden katsojakunnan F1-kiertueen pariin. Erityisesti Yhdysvalloissa formuloiden suosio on räjähtänyt sarjan myötä. Samalla F1-kisojen katsojaluvut ovat nousseet hurjasti Yhdysvalloissa. Vuonna 2018 ESPN raportoi keskimääräiseksi katsojaluvuksi 554 000, kun taas viime vuonna sama luku oli jo 927 000.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1