Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Phoenix Sunsin supertähti otti joukkueensa reppuselkään – Käsittämätön neljäs jakso!

Chris Paul nousee korille. NBA Phoenix Suns
AOP

NBA:n pudotuspelien läntisen konferenssin puolella nähtiin jälleen huikea vääntö, kun runkosarjassa eniten voittoja kerännyt Phoenix Suns nousi voittoon. Suns kaatoi toisessa ottelussa Dallas Mavericksin selvin lukemin ja ottelusarja siirtyy Dallasiin Sunsin 2-0 -johtoasemasta. Voiton takuumies oli jälleen kokenut Chris Paul.

Phoenix Suns otti NBA:n pudotuspeleissä jo kuudennen voittonsa, kun joukkue kaatoi pudotuspelien toisella kierroksella toistamiseen Dallas Mavericksin. Tällä kertaa Suns oli vahvempi 20 pisteen erolla 129-109 -lukemin.

Suns selvitti tiensä pudotuspelien toiselle kierrokselle voitoin 4-2 New Orleans Pelicansista.

Mavericksia vastaan Sunsin tehomiehinä häärivät Devin Booker ja Chris Paul. Booker heitti ottelussa 30 pistettä ja otti neljä levypalloa sekä antoi neljä koriin johtanutta syöttöä. Edellisessä ottelussa NBA:n historiaa syöttötilastoissa tehnyt Paul heitti toiseen osaotteluun 28 pistettä, otti kuusi levypalloa ja antoi kahdeksan koriin johtanutta syöttöä. Paul teki pisteistään puolet päätös neljänneksellä, jonka Suns voitti tylyin 40-26 -pistein.

Mavericksin tehomies oli jälleen kerran Slovenian koristykki Luka Doncic. Slovenialainen pelasi ottelussa reilut 35 minuuttia ja heitti yhteensä 35 pistettä. Doncic nappasi pelissä myös viisi levypalloa ja antoi seitsemän syöttöä. Mavericksiltä toiseksi tehokkain pelaaja oli Reggie Bullock, joka heitti 16 pistettä. Vain kolmelle pelaajalle kertyi yli kymmenen pistettä, kun Sunsin pelaajista samassa onnistui neljä pelaajaa.

Ottelusarja jatkuu lauantain vastaisena yönä Dallasissa American Airlines Centerissä. Ottelusarjan kaksi seuraavaa ottelua pelataan Mavericksin kotiparketilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo