Seuraa meitä:

Tennis

Tennislegendat kohtaavat Madridin neljännesfinaaleissa! – “Hurjia päänahkoja”

Novak Djokovic taipui Serbian ATP-kisassa.
AOP

ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla toiseksi viimeistä Masters-1000 -kisaa ennen Ranskan Avointa tennisturnausta, joka käynnistyy reilun kahden viikon kuluttua. Madridissa pelataan tavallista nopeammalla massalla, joka on tuottanut monille perinteisesti vahvoille massapelaajille isoja ongelmia. Turnauksessa on edetty nyt siihen vaiheeseen, että jäljellä on enää 16 parasta pelaajaa ja on aika selvittää perjantain puolivälieräpelaajat.

Madridin turnauksessa on jäljellä enää 16 parasta pelaajaa. Torstai tarjoaa ATP-turnauksessa hienon kahdeksan ottelun päivän, joka käynnistyy kahden tennislegendan kohtaamisella. Avausottelustaan kävelemällä jatkoon edennyt maailmanlistan kärkipelaaja Novak Djokovic saa vastaansa turnauksen kolmannella kierroksella Andy Murrayn. Murray on tehnyt tuloaan takaisin ATP-kiertueelle ja sadan joukkoon ikävien lonkkavammojen jälkeen.

Madridin turnauksessa Murray on ollut vahva ja tilille on kertynyt hurjia päänahkoja. Ensimmäisellä kierroksella skotlantilainen kaatoi Itävallan Dominik Thiemin 2-0 -erin. Thiem on tekemässä paluuta rannevammojen jälkeen takaisin pelikentille. Toisella kierroksella Murray kukisti maailman tenniskärkeen nousseen Kanadan nuoren Denis Shapovalovin kolmieräisessä ottelussa 2-1 -erin. Shapovaloville massakenttä ei ole paras alusta, sillä kovat peruslyönnit omaavan kanadalaisen pelityyli on enemmän tarkoitettu nopeille kentille.

Murray ja Djokovic ovat viimeksi kohdanneet toisensa Dohan ATP-turnauksen loppuottelussa 2017. Tuolloin serbialainen oli parempi kolmieräisessä ottelussa. Viimeksi pelaajat ovat kohdanneet Grand Slam turnauksessa vuonna 2016. Tuolloin kyseessä oli Ranskan Avointen finaali ja Djokovic oli tuossa ottelussa 3-1 -erin parempi hävittyään avauserän.

Madridin turnauksen muita mielenkiintoisia otteluja ovat vahvassa vireessä olevan Bulgarian Grigor Dimitrovin sekä Kreikan Stefanos Tsitsipasin välinen ottelu. Rafael Nadal kohtaa omassa kolmannen kierroksen ottelussaan Belgian David Goffinin. Hurjassa vireessä viime viikkoina ja läpi vuoden ollut Carlos Alcaraz pelaa päivän päättävässä ottelussa Cameron Norrieta vastaan.

Madridin turnauksen livetulosseurannan löydät täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis