Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mercedes GP:ltä vahva perjantai Miamissa – George Russell nopein!

Mercedes GP:n George Russell oli Miamin harjoituksissa nopein.
AOP

Formula ykkösten kauden viides osakilpailu käydään tänä viikonloppuna Miamissa, Yhdysvalloissa. Rata on uusi F1 -kalenterissa, joten kaikille talleille ja kuskille katurata on uusi tuttavuus. Perjantain harjoituksissa kuskeilla oli kaksi tuntia aikaa löytää ajolinjoja ja hieman yllättäen Mercedes GP oli vahvin harjoituksissa.

Perjantaina ajettiin Formula ykkösissä kaksi tuntia harjoituksia ja nopeinta vauhtia uunituoreella radalla piti Mercedes GP:n George Russell. Heikosti kauden aloittanut Mercedes GP sai tähän kilpailuun uutta osaa autoon ja se on tehnyt mitä ilmeisimmin heti merkittävän parannuksen. Russell ajoi jälkimmäisessä harjoituksessa ajan 1.29,938 ja oli kymmenyksellä nopeampi MM-sarjaa johtavaa Ferrarin Charles Leclerciä.

Russell kertoi harjoitusten jälkeen, että lämpimässä olosuhteessa koko tiimi oletti auton toimivan paremmin kuin esimerkiksi Italian Imolassa, jossa kisattiin kaksi viikkoa sitten.

– Tiesimme, että täällä Miamissa on lämpimämpää ja se sopii autollemme paremmin. Saamme renkaat nopeammin lämpimäksi täällä ja se tekee autolle hyvää, ja on merkittävä asia tällaisella radalla. Auto on toistaiseksi toiminut tosi hyvin, mutta nyt on vasta perjantai. Perjantai sujui hyvin ja tämä oli varmasti kauden paras perjantai meidän osalta.

Russellin tallikaveri Lewis Hamilton oli harjoitusten neljäs ja jäi reilut kaksi kymmenystä kärjestä.

Perjantain jälkimmäisissä harjoituksissa nähtiin jälleen punaiset liput, kun Ferrarin kakkoskuski, Espanjan Carlos Sainz jr täräytti seinään. Sainzilta lähti pito alta ja auto liukui ulos radalta.

Perjantain jälkimmäisissä harjoituksessa hallitseva maailmanmestari Max Verstappen ja suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas eivät päässeet radalle. Verstappen pääsi radalle ensimmäisissä harjoituksissa ja jäi kymmenyksen Russellista. Bottasin autolla maisema ei vaihtunut vaan suomalainen jäi Alfa Romeollaan yli 2,6 sekunnin päähän kärjestä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1