Seuraa meitä:

Tennis

Teinisensaatio järjesti jo toisen peräkkäisen yllätyksen – Đoković laulukuoroon

Carlos Alcaraz eteni Madridin turnauksen finaaliin
AOP

Espanjan 19-vuotias Carlos Alcaraz päihitti maailmanlistan ykköspelaaja Novak Đokovićin Madridissa järjestettävässä Masters-tason turnauksessa.

Vasta 19-vuotias Carlos Alcaraz on järjestänyt turnauksessa jo kaksi suurta yllätystä. Ensin Alcaraz lähetti Rafael Nadalin pakkaamaan puolivälierässä ja välierässä oli maailmanlistan ykkösen Novak Đokovićin vuoro. Alcaraz voitti yli kolmen tunnin kamppailun kolmessa erässä 6-7(5), 7-5, 7-6(5).

Kotiyleisön edessä pelaava Alcaraz näytti vahvuutensa jo ensimmäisessä erässä murtamalla Đokovićin syötön heti ottelun avauspelissä. Kokemus oli kuitenkin valttia, sillä serbi onnistui voittamaan omissa syöttövuoroissaan jopa 21 pistettä putkeen. Đoković onnistui myös syötönmurrossa erän 8. pelissä ja vei erän kotiin vakuuttavasti tie breakissa.

Myös toinen erä näytti etenevän tie breakiin, sillä kumpikaan pelaajista ei onnistunut saamaan syötönmurtoa. Alcaraz kuitenkin onnistui juuri oikealla hetkellä, Đokovićin syöttäessä 5-6-tilanteessa. Espanjalainen vei erän kotiin uskomattomalla läpilyönnillä.

Kolmannessa erässä Alcaraz oli niskan päällä, mutta ei onnistunut käyttämään hyväksi lukuisia murtopalloja. Tie breakissa nuoruus oli jälleen valttia, ja 19-vuotias nappasi vakuuttavasti vuoden 27. voittonsa.

Tällä viikolla 19-vuotta täyttänyt Alcaraz pelaa sunnuntaina jo elämänsä toisessa Masters-tason finaalissa. Juan Carlos Ferreron valmennuksessa oleva espanjalainen voitti huhtikuussa Miamissa järjestetyn turnauksen. Sunnuntain finaalissa Alcaraz saa vastaansa joko Saksan Alexander Zverevin tai Kreikan Stefanos Tsitsipasin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis