Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Johan pomppasi! – Myös Justin Bieber aikoo siirtyä kamppailulajeihin

AOP

Sosiaalisen median tähti Jake Paul on avannut viime vuosina uutta uraa nyrkkeilyn parissa. Nyt mediatietojen mukaan myös kanadalaismuusikko Justin Bieber olisi laajentamassa repertuaariaan kamppailu-urheilun puolelle.

Brittimedia The Sunin mukaan 28-vuotias kanadalaismuusikko Justin Bieber on alkanut ottaa nyrkkeilytunteja, sillä hänen tähtäimessään on rooli legendaarisena ukrainalaisnyrkkeilijänä Dmitriy Salitana hänestä kertovassa elokuvassa.

Elokuvan käsikirjoittaja Gregory Allen Howard kertoo vakuuttuneensa Bieberin nyrkkeilytaidoista ja näkevänsä miehessä paljon samaa kuin yhdysvaltalaisessa mediavaikuttajassa Jake Paulissa.

– Siitä, mitä olen nähnyt Bieberistä, hänellä on lahjakkuutta ja nyrkkeilytaitoa siirtyäkseen viihdetaustasta nyrkkeilyyn – hänellä on kykyä tulla seuraavaksi Pauliksi.

– Näin Justinin sparraavan ja hänellä on taitoja. En sano, että hän on valmis olemaan keskisarjan maailmanmestari, mutta hän ei ole huono, Howard ylisti.

Bieberin kaavailema rooli Salitana ei tule kuitenkaan olemaan helppo.

– Nyrkkeilyelokuvassa vaikeinta on liikkua kuin nyrkkeilijä. Bieber ilmeisesti otti joitain oppitunteja, hän oli todella uskottava.

– Hänestä on pieni leike YouTubessa tai jotain. Hän on erittäin uskottava nyrkkeilijänä, yhdysvaltalaiskäsikirjoittaja kertoi.

Mediatietojen mukaan Bieber saattaa suunnata nyrkkeilytaitonsa myös muualle. Miehellä on ollut jo pidempään kiistaa yhdysvaltalaisnäyttelijä Tom Cruisen kanssa. Bieber on jo aiemminkin uhonnut haluavansa kohdata Cruisen kehässä ja huhujen mukaan nyrkkeilyharjoittelu on askel myös tämän suhteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit