Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Turva-auto toi mielenkiintoisen lopun Miamin kisaan! – Hallitseva mestari kesti voittoon

Charles Leclerc aloitti Miamin GP:n vahvasti.
AOP

Formula ykkösten Miamin GP sai äärettömän mielenkiintoisen lopun, kun reilut kymmenen kierrosta ennen ruutulippua saatiin turva-auto radalle. Turva-auto takasi mahdollisuuden kovalle kärkitaistelulle Max Verstappenin ja Charles Leclercin välille, joiden välinen kisa oli käytännössä aiemmin jo ratkannut.

Red Bull Racingin hollantilaiskuljettaja, hallitseva maailmanmestari Max Verstappen juhli voittoa Miamin GP:n päätteeksi. Kilpailuun kolmannesta ruudusta startannut hollantilainen ampui ruudusta vauhdilla eteenpäin ja nousi heti lähdössä toiseksi ohi Carlos Sainz juniorin. Kovinkaan montaa kierrosta Verstappen ei toisena viihtynyt ennen nousemistaan kärkeen ohi paalulta lähteneen Charles Leclercin.

– Kisa oli mielenkiintoinen loppuun saakka. Hienoa voittaa täällä ja loistava sunnuntai koko meidän tallille, kommentoi Verstappen välittömästi kisan jälkeen.

Pitkässä vedossa Verstappen oli ylivoimainen ja ero kasvoi varikkopysähdysten jälkeen yli seitsemään sekuntiin. Kisan lopusta saatiin kuitenkin mielenkiintoinen, kun reilut kymmenen kierrosta ennen loppua McLarenin Lando Norris ja AlphaTaurin Pierre Gasly kolaroivat. Tämä johti siihen, että kisaan saatiin kertaalleen turva-auto ja kisan erot vedettiin nolliin. Leclerc pääsi parhaimmillaan kisan lopulla 0,3 sekunnin päähän Verstappenista, mutta ohitus jäi näkemättä, joten hollantilainen selviytyi taistelusta voittajana.

Kisan suurin onnistuja oli Mercedes GP:n George Russell, joka ajoi kisassa kovalla renkaalla alusta alkaen odottaen turva-autoa. Turva-auton tullessa radalle Russell kävi vaihtamassa renkaat ja ajoi kisassa lopulta viidenneksi. Kisan lopulla Russell ohitti tallikaverinsa Lewis Hamiltonin sekä Alfa Romeolla vahvan kisan ajaneen Valtteri Bottaksen, joka oli lopulta seitsemäs.

Formuloiden MM-sarja jatkuu kahden viikon päästä Espanjan Barcelonassa.

Miami GP:n tulokset

1 – Max Verstappen
2 – Charles Leclerc
3 – Carlos Sainz jr.
4 – Sergio Perez
5 – George Russell
6 – Lewis Hamilton
7 – Valtteri Bottas

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1