Seuraa meitä:

E-urheilu

E-urheilussa kuohuu! – Ranskalainen ammuntapelilegenda lykättiin tylysti sivuun

Counter-Strike
AOP

Ranskalainen e-urheilulegenda Kenny ”kennyS” Schrub on erikoisen kohun keskellä. Miehellä ei ole pelaajasopimusta tällä hetkellä minkään joukkueen kanssa, mutta häntä estettiin silti siirtymästä OG-joukkueeseen Valorant-pelin pariin.

Ranskalainen e-urheilulegenda Kenny ”kennyS” Schrub kertoi tiistaina, että hänen oli tarkoitus siirtyä lainalle OG-joukkueen Valorant-tiimiin väliaikaisesti. Counter-Strike-legenda Schrub toimii tällä hetkellä G2 Esportsissa sisällöntuottajana ja kyseessä olisi ollut miehen paluu parrasvaloihin.

Nyt 26-vuotias ranskalainen kuitenkin kertoi, että peliyhtiö Riot Games Inc on kuitenkin estänyt miehen lainasiirron vedoten sopimussyihin. Miehen oli tarkoitus pelata OG:ssä 2-3 kuukautta ja osallistua joukkueen mukana Ranskan Valorant Regional Leagueen.

Schrub oli suostunut jopa suureen palkkaleikkaukseen päästäkseen pelaamaan OG:ssä. Riotin mukaan ongelmana tilanteessa on se, että ranskalainen saa edelleen palkkaa G2:lta samalla, kun hän pelaisi OG:n riveissä. Riotin mukaan Schrubin pitäisi tehdä suora sopimus OG:n kanssa.

Schrub kommentoi itse asiaa Twitterissä.

– Riot ei hyväksynyt tätä lainaa sopimussyistä, en syytä ketään, se on mitä se on, ranskalainen totesi lakonisesti.

Sopimustekniset esteet eivät ole e-urheilussa sinänsä mitään uutta. Useiden ammattilaissarjojen säännöissä kielletään pelaajia pelaamasta omaa joukkuettaan vastaan eturistiriitojen vuoksi. Oudon tilanteesta tekee Schrubin kohdalla se, että vaikka sekä G2 että OG osallistuvatkin kumpikin Valorant Regional Leagueen, ne eivät voi kohdata toisiaan turnaussääntöjen vuoksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta E-urheilu