Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson pääsi lentokonevälikohtauksestaan vähällä

Mike Tyson lentokonevälikohtaus San Francisco
AOP

Yhdysvaltalainen nyrkkeilylegenda Mike Tyson oli taannoin kohun keskellä, kun mies löi lentokoneessa toista matkustajaa tämän hyökättyä ensin Tysonin kimppuun.

Yhdysvaltain San Mateon piirikunnan syyttäjänviraston syyttäjät ilmoittivat tiistaina, että viranomaiset eivät nosta rikossyytteitä nyrkkeilylegenda Mike Tysonia vastaan sen jälkeen, kun hän tallentui videolle lyödessään ensimmäisen luokan matkustajaa lentokoneessa Yhdysvaltain San Franciscon kansainvälisellä lentokentällä.

Syyttäjänvirasto ilmoitti sulkeneensa tapauksen ja päättäneensä olla nostamatta syytteitä selkkaukseen liittyvien olosuhteiden perusteella.

– Näihin kuuluvat uhrin tapaukseen johtanut käytös, herra Tysonin ja uhrin välinen vuorovaikutus sekä sekä uhrin että herra Tysonin pyynnöt, ettei tässä tapauksessa nosteta syytteitä, aluesyyttäjä Stephen Wagstaffe sanoi lausunnossaan.

Poliisi kertoi aiemmin, että uhri oli kertonut vain vähän tietoja riidasta ja kieltäytynyt yhteistyöstä tutkinnan kanssa. Tysonin edustajat sanoivat aiemmin, että nyrkkeilijä oli lennolla aggressiivisen matkustajan kanssa, joka alkoi häiritä häntä ja heitti vesipullon hänen ollessaan istuimellaan.

Välikohtauksesta julkaistun videon mukaan Tysonin nähtiin nojautuvan istuimen selkänojan yli ja toistuvasti lyövän tuntematonta miestä päähän aiheuttaen verta vuotavan haavan. Välikohtaus sattui Jet Blue Airways Corporationin lennolla San Franciscosta Floridaan.

Ennen Tysonin hyökkäystä kohteena ollut matkustaja nähtiin videolla seisomassa Tysonin istuimen yllä heiluttamassa käsiään ja metelöimässä Tysonin istuessa hiljaa.

Tysonin asianajajat ylistivät piirisyyttäjän päätöstä tiistaina antamassaan lausunnossa ja kiittivät lainvalvontaviranomaisia ​​”huolellisesta, ahkerasta ja ammattitaitoisesta työstä”.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit