Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Miamin F1 GP:n kilpailujohtaja puolustaa tapahtumaa: “Opimme paljon asioita”

Charles Leclerc aloitti Miamin GP:n vahvasti.
AOP

Formula 1 -sarja vieraili toukokuun alussa ensi kertaa Yhdysvaltain Miamissa Miamin F1 GP:n tiimoilta. GP:llä oli omat alkukankeutensa, eikä rata saanut suurta ihastelua kuskeilta, mutta kisa saatiin kuitenkin ajettua kunnialla loppuun.

Yhdysvalloissa ajettavan Miamin Formula 1 -osakilpailun johtaja Tom Garfinkel kertoi Motorsportin haastattelussa, että GP:n johtoporras on tyytyväinen osakilpailun antiin. Taloudellisessa mielessä GP tuotti kuitenkin tappiota.

Garfinkelin mukaan GP-järjestäjät eivät harmittele ylimääräisiä menoja, jotka tehtiin sen varmistamiseksi, että fanit viihtyivät mahdollisimman hyvin, ja hän uskoo, että siitä tulee pidemmän aikavälin voitto, joka tuo suurempia taloudellisia tuottoja tulevaisuudessa.

– Jos olisitte kysyneet minulta kuusi kuukautta sitten, olisin odottanut tämän tuottavan rahaa sen perusteella, mihin tulot suuntautuivat. Mutta sen perusteella, mihin menot suuntautuivat, emme tee sitä tänä vuonna. Meille oli kuitenkin erittäin tärkeää järjestää hieno tapahtuma.

– Kulut ylittivät reilusti odotuksemme, mutta se johtui siitä, että yritimme tehdä kaikkemme ensiluokkaisesti ollaksemme F1-brändillä ja sellaisessa tapahtumassa, jonka halusimme toteuttaa, yhdysvaltalainen totesi.

Garfinkel sanoo, että yksi esimerkki siitä, miten ylimääräistä rahaa käytettiin, oli suuren osan Hard Rock -stadionin pysäköintialueen nurmikointiin, jotta se olisi parempi ympäristö katsojille.

– Luulen, että monet kilpailut, joihin osallistutte, esimerkiksi katsomoiden takana voi olla vain mustaa asfalttia, jossa vessat ja myyntipisteet ovat.

– Beach Clubin katsomoissa on nurmikkoa kaikkialla. Se palvelee monia tarkoituksia. Numero yksi, musta asfaltti on kuumaa ja nurmikko tekee siitä viileämmän ihmisille. Se vain näyttää puhtaammalta, se näyttää kauniimmalta, Garfinkel kertoi.

Nurmikoitettavan alueen suuruus toi suuret lisäkustannukset.

– 30 hehtaarin nurmikon rakentaminen on kallista, oli se sitten mikä tahansa. Mutta haluamme tehdä asiat oikein. Yritämme jatkossakin tehdä tällaisia ​​asioita.

Katsojamääriä halutaan kasvattaa tulevaisuudessa

Yksi spekuloitu tapa nostaa liikevaihtoa ja tulosta olisi myydä lisää lippuja. Garfinkel ei ole kuitenkaan innoissaan ideasta.

– Meillä oli varmasti kysyntää myydä paljon enemmän lippuja, mutta haluan saada ihmiset sisään ja ulos täältä, myyntipisteet, vessat ja kaikki nuo asiat toimimaan yrittämällä tehdä ne todella hyvin.

– Haluamme tavallaan nähdä: onko jalankulkusiltojen puristuskohtia, joissa meidän pitäisi tehdä parempaa työtä? Onko olemassa vessatilanteita, myyntipisteitä, liikennettä tai muita sellaisia asioita, joita voidaan parantaa? Kun arvioimme sen, tiedämme, missä voimme kasvaa.

GP-johdolla on suuret tavoitteet tulevaisuutta kohtaan. Tämän kauden GP:ssä oli 82 500 katsojaa.

– Haluaisin saada 100 000 kävijää päivässä. Jos pääsemme siihen ensi vuonna, teemme sen. Mutta jos emme tunne pystyvämme siihen ja tarjoamaan kaikille hienoa kokemusta, kasvatamme sitä hitaammin, Garfinkel kertoi.

Myös vastoinkäymisistä otetaan oppia

Garfinkel myöntää myös, että kaikki asiat eivät onnistuneet täydellisesti GP:ssä.

– Opimme paljon asioita, jotka uskomme voivamme tehdä paremmin.

Myös positiivista palautetta on saatu.

– Jotkut asiat menivät todella hyvin. Palaute on ollut erittäin positiivista talleilta, kuljettajilta ja F1:ltä, Kansainväliseltä autoliitolta FIA:lta. Ja faneilta saamamme palaute: on varmasti joitain asioita, joita voimme mielestäni parantaa. Mutta ensimmäistä kertaa tapahtumassa mielestäni se on mennyt todella hyvin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1