Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Upea tuen osoitus Ukrainalle! – Baseball-pallon myynnillä suuri apu

baseball
AOP

Eri tahot ympäri maailman ovat järjestäneet keräyksiä ja lahjoituksia tukeakseen Ukrainaa sodassa Venäjää vastaan. Nyt yhdysvaltalainen huutokauppa keräsi mittavan lahjoitussumman baseball-pallon huutokaupalla.

Yhdysvaltalainen huutokauppayritys RR Auction tiedotti torstaina, että sen järjestämässä huutokaupassa myytiin Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskyin signeeraama baseball-pallo yli 50 000 dollarilla. Osa myyntihinnasta menee tiedotteen mukaan humanitaarisen avun toimittamiseen ukrainalaisille, jotka ovat joutuneet pakenemaan Venäjän aloittamaa Ukrainan-sotaa.

Keskiviikkona päättyneessä huutokaupassa Rawlings Major Leaguen baseball-pallon voittotarjous ylitti yli kolme kertaa odotetun myyntihinnan. RR Auction lahjoittaa 15 000 dollarin osuutensa myyntihinnasta, kun taas myyjä Randy Kaplan lahjoittaa myös julkistamattoman osan tuotoistaan ​​humanitaarisen avun toimittamiseen maailmanlaajuisen voittoa tavoittelemattoman Americares-yhdistyksen kautta.

Kaplan on tunnettu baseball-pallojen, jotka ovat maailman johtajien signeeraamia, keräilijä. Hänen tiedetään harvoin huutokauppaavan omaisuuttaan.

Huutokaupan voittaja halusi pysyä nimettömänä, mutta RR Auction kuvaili häntä “keräilijäksi Keskilännestä, joka on innoissaan saadessaan osan varoista Ukrainan avustustoimiin”.

Pallo on signeerattu mustalla huopakärkikynällä ukrainalaisilla kyrillisillä kirjaimilla ja latinalaisilla kirjaimilla. Sen mukana on Ukrainan Yhdistyneiden Kansakuntien YK:n pysyvän edustajan Volodymyr Yelchenkon allekirjoittama saatekirje.

Samassa huutokaupassa myytiin myös brittiläisen luonnontieteilijän Alfred Wallacen, yhdysvaltalaisen keksijän Nikola Teslan, saksalaisen tiedemiehen Albert Einsteinin ja Yhdysvaltain perustajaisien John Hancockin ja John Adamsin allekirjoittamia asiakirjoja.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut