Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Yle: Saako Janne Virtanen seuraajan? – Maailman vahvin mies -kisassa uutta suomalaisedustusta

kehonrakennus
AOP

Yle kertoi jutussaan torstaina, että moninkertainen Suomen vahvin mies -tittelin haltija Mika Törrö lähtee hakemaan menestystä Maailman vahvin mies -kisassa.

Joensuulainen 43-vuotias voimamies Mika Törrö kertoi torstaina osallistumisestaan Maailman vahvin mies -kisaan. Törrö on niittänyt menestystä Suomen vahvin mies -kisoissa, joista hänellä on jo neljä peräkkäistä mestaruutta.

– Kyllä tämä on ollut aina sellainen henkilökohtainen tavoite, että saa kutsun Maailman vahvin mies -kilpailuun, Törrö totesi haastattelussa.

Törrö on Maailman vahvin mies -kilpailun ensimmäinen suomalaisedustaja yhdeksään vuoteen. Kaiken kaikkiaan hän on 12. suomalainen, joka pääsee tavoittelemaan titteliä. Kilpailu järjestetään Yhdysvalloissa Kalifornian Sacramentossa toukokuun lopussa.

– Treenejä on parhaimmillaan kahdesti päivässä, syöminen ja levot on mietittävä tarkkaan. Olen myös alkanut varautua aikaeroon. Siellä kisan ensimmäinen osa on aamuyötä Suomen aikaan. Tavallisesti olisin siihen aikaan täydessä unessa, niin täytyy jo vähän kroppaa totuttaa, Törrö kertoo valmistautumisestaan.

Törrön mukaan kisaan valmistautumiseen kuuluu tekniikoiden hiomista, strategian luontia sekä fyysistä treeniä. Valmistautuminen vie liki kaiken ajan, jolloin jopa sosiaaliset kanssakäymiset on täytynyt jättää minimiin. Kisajännitys ei ole vielä päässyt liiaksi pintaan.

– Kyllähän jännittäminen tähän kuuluu. Olen opetellut pitämään sen minimissä, ettei päiväkausia ehdi sitä miettimään ja pahimmillaan lamaantumaan jännityksestä, Törrö taustoittaa.

Vaikka mies kokenut vahvin mies -kisaaja onkin, uusi kilpailuympäristö tuo omat lisämausteensa.

– Nyt on kuitenkin ihan uusi kisa, jossa en ole ennen ollut. Totta kai se tuo oman lisänsä tunnelmiin.

Suomalaiset ovat tuoneet kolme voittoa Maailman vahvin mies -kisoista, viimeksi vuonna 2000, jolloin Janne Virtanen nappasi voiton. Lisäksi Jouko Ahola on kaksinkertainen voittaja ja sekä Virtanen että Ahola ovat tuoneet yhden kakkossijan kumpikin kuten Riku Kirikin. Lisäksi Kiri on saavuttanut kaksi kolmossijaa. Virtanen, Ilkka Nummisto ja Marko Varalahti ovat myös saavuttaneet kolmossijat.

Hallitseva mestari on skotlantilainen Tom Stoltman.

Lähde: Yle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut