Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Seitsenottelija Maria Huntington latasi kovaa tekstiä naisten kohtelusta Instagramissa

Maria Huntingtonin kausi ohi
AOP

Seitsenottelun huippunimi Maria Huntington kommentoi tiukkaan sävyyn perjantaina naisurheilijoiden kohtelua Instagram-tilillään. Nainen kertoi olevansa lopun kyllästynyt tilanteeseen.

Seitsenottelija Maria Huntington totesi, että ei ole näkemystensä kanssa todellakaan yksin.

– “Se nainen, joka ei ole kohdannut naisvihaa, ei ole pyrkinyt elämässään mihinkään”. Luin tänään kampaajalla Trendiä ja Paula Vesalan haastattelua, jossa hän kertoi mieleenpainuvan lainauksen Lenita Airistolta. ALLEKIRJOITAN 100 %, Huntington raivosi.

Huntingtonin mukaan naisten huono kohtelu ja heikko asema ei ole kadonnut yhteiskunnasta.

– Edelleen nykypäivänä vaikka naisten asema on parantunut, eletään yhteiskunnassa, jossa naisvihaa ja naisten vähättelyä esiintyy monella tapaa. Some, vaikuttajat ja urheilumaailmassa itseään brändänneet naiset on täydellinen esimerkki naisvihasta.

– Kritiikkiä kuule millon siitä, että joku on liian paljon tai liian vähän meikanneena kisoissa tai pelkällä ulkonäöllä saanut kaikki kumppanit rinnalleen. Koskaan ei olla oikeassa muotissa.

Seitsenottelijan mukaan miehet saavat aivan erilaista kohtelua.

– Mitä jos miehet olisivatkin niitä, jotka olisivat somessa edelläkävijöitä ja loisivat suuntaviivoja miten eri tavalla voi tienata elantonsa? Suhtautuminen olisi hyvin erilaista mitä nyt.

– Unohtamatta vähättelyä, joka näkyy median kohdalla kun naisten urheilusta uutisoidaan ulkonäkö, vaatteet, perheenlisäys edellä kuin taas miehillä meriitit ovat ne joita ensin nostetaan esiin. Mitä jos miehistä uutisoitaisiin pääasiassa ulkonäkö, hiukset ja pienet vaatteet edellä, Huntington kritisoi.

Huntington painottaa haluavansa itse edistää moderneja asenteita.

– Itse haluan rikkoa näitä normeja ja valtarakenteita, joita edelleen meidän yhteiskunnassa ja erityisesti urheilumaailmassa esiintyy kaikista muutoksista huolimatta. Elää sen näköistä elämää kuin haluan ja tavoitella just niitä unelmia mitä haluan. Mitä ajatuksia tämä herätti?

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu