Seuraa meitä:

Tennis

Kreikkalaistähti Rooman finaaliin – “Massalla hurjassa vireessä”

Kreikan Stefanos Tsitsipas pelasi itsensä Ranskan avointen finaaliin
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla Rooman Masters-1000 turnausta. Ensimmäinen miesten tennisturnauksen finalisteista on selvillä, kun Kreikan Stefanos Tsitsipas hoiteli omassa välierässään Saksan Alexander Zverevin. Tsitsipas on pelannut läpi turnauksen korkeatasoista tennistä. Loppuottelussa kreikkalainen kohtaa joko Serbian Novak Djokovicin tai Norjan Casper Ruudin.

Kreikan Stefanos Tsitsipas jatkoi vahvaa virettään massakentällä kaatamalla kolmieräisessä taistossa Alexander Zverevin 2-1 (4-6, 6-3, 6-3) -lukemin. Tsitsipas on hävinnyt massalla tällä kaudella vasta kaksi ottelua ja ne ovat tulleet Barcelonan kisassa Carlos Alcarazille ja viikko sitten Madridissa Zvereville.

Rooman kisassa Tsitsipas on kaatanut matkalla loppuotteluun saksalaisen lisäksi Jannik Sinnerin, Grigor Dimitrovin ja Karen Khachanovin. Tiukimman vastuksen kreikkalaiselle on toistaiseksi antanut bulgarian Dimitrov, joka taipui vasta kolmannen erän katkaisupelissä.

Rooman välierässä Tsitsipas oli hurjassa vireessä. Kreikkalainen menetti ottelussa syötön vain kertaalleen ja antoi murtopalloja saksalaiselle vain kolme kappaletta ja näistä Zverev käytti ensimmäisen. Toisessa erässä Tsitsipas mursi Zverevin syötön kertaalleen ja päätöserässä kahdesti.

Loppuottelussa massalla hurjassa vireessä läpi kevään viime vuoden Ranskan Avointen finalisti kohtaa joko Novak Djokovicin tai vahvaa turnausta pelaavan Casper Ruudin. Djokovic on sairastelujen jälkeen parantanut peliään eikä ole tässä turnauksessa menettänyt toistaiseksi erääkään. Ruudin massakenttäkausi on ollut hieman vaikea, sillä Monte Carlossa, Barcelonassa, Munchenissä ja Madridissa tuli aikaiset lähdöt laulukuoroon. Roomassa peli on kulkenut erinomaisesti ja Ruud on osoittanut olevansa valmis vuoden toiseen Grand Slam turnaukseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis