Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Novak Djokovic valmiina Ranskaan! – “Olen yllättynyt, pakko myöntää…”

Novak Djokovic voitti Rooman Mastersin.
AOP

ATP-listan pitkäaikainen ykköspelaaja Serbian Novak Djokovic oli täysin ylivoimainen Rooman Masters-turnauksessa. Djokovic pelasi Rooman turnauksen täydellisesti läpi eikä menettänyt erääkään koko turneella ja osoitti olevansa valmis Ranskan avoimiin, jotka käynnistyvät sunnuntaina. Masters-voitto oli Djokovicin uran 38.

Serbian 34-vuotias ihmemies Novak Djokovic kaatoi Rooman Masters-turnauksen loppuottelussa Kreikan Stefanos Tsitsipasin suoraan kahdessa erässä 2-0 (6-0, 7-6) -lukemin. Djokovicille turnausvoitto on vasta tämän vuoden ensimmäinen, sillä alkuvuoden pelit Australiassa jäivät pelaamatta eikä Djokovicin vire ollut ennen Roomaa kovin kummoinen. Madridin Masters-1000 -kisassa viikko sitten serbialainen taipui turnauksen välierässä Carlos Alcarazille, joka voitti lopulta turnauksen.

– Olen yllättynyt, pakko myöntää. Minulla oli selvä pelisuunnitelma ja tiesin tarkalleen, mitä odottaa ja mitä tarvitsee tehdä, mutta pelasin täydellisen ensimmäisen erän. Sen jälkeen ottelu oli tiukempi etenkin, kun toisessa erässä Stefanos karkasi 4-1 -johtoon, kommentoi Djokovic pelin jälkeen.

Tsitsipas tuli toisessa erässä 5-3 -tilanteessa syöttämään erävoittoa kotiin, mutta menetti syöttövuoronsa saaden vain yhden pisteen. Lopulta toinen erä venyi katkaisupeliin, jonka serbialainen vei tyylikkäästi 7-5 -lukemin ottamalla kahdesti pisteen kreikkalaisen syötöstä.

– Ottelu olisi voinut helposti mennä kolmanteen erään, mutta löysin parhaat lyönnit oikeisiin hetkiin ja pääsin takaisin kiinni otteluun. Toisen erän katkaisupeli oli äärimmäisen tiukka otatus.

Djokovic on ollut nyt 370 viikkoa ATP-listan kärjessä. Tsitsipas tulee olemaan yksi serbialaisen kovimmista haastajista Ranskan avoimissa, mutta Djokovic johtaa herrojen keskinäisiä otteluja massalla 5-0 -lukemin. Viime vuoden finaalissa kreikkalainen menetti 2-0 -eräjohdon.

Ranskan avoimissa Djokovicin kovimmat haastajat tulevat Tsitsipasin seurueen lisäksi Norjasta ja Espanjasta. Casper Ruudilla on täysi mahdollisuus pelata iso turnaus Ranskassa ja Espanjan Alcaraz lähtee turnaukseen maan suurimpana toivona jopa ennen Nadalia, jota ei voi kuitenkaan laskea ulos keskusteluista.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis